Oroszlán

Ne félj az átalakulástól, ez egy lehetőség a növekedésre. Még ha nehéz is a változás, mindig valami nagyobbhoz vezet. Minél jobban átfogod a köztes gördülékenységét, annál inkább engeded, hogy a nagyszerűség felfedje magát. Jelenleg a Nap és a Merkúr a Bikában tartózkodik, ami arra késztetet, hogy áttekintsd a szakmai életedet. Vonz, hogy kövesd a szenvedélyedet, és felfedezd a rejtett hiedelmeidet, amelyek visszatartottak attól, hogy azt folytasd, ami lángra lobbantja a lelkedet.

Ne vesd be azt a gondolatot, hogy egy állás csak munka, vagy hogy a külső siker számít. Vágyaidat elérheted, ha tiszteletben tartod a belső szenvedélyeidet. Itt adsz engedélyt magadnak, hogy fejlődj, és elengeded azt, ami már nem szolgál téged. A Szaturnusz a Halak jegyében elvezeti téged az élet nagyobb értelmének elfogadásához. Valami isteni, értelmes és önmagadnál nagyobb dologra fogsz törekedni. Nem baj, ha korábban nem így gondoltad a dolgokat.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Hallgass a szívedre , és kövesd a további vágyaidat. Ez a vágy új kalandok és az életedben már folyamatban lévő átalakulás felé húz. Ne félj tőle, hanem tekints rá esélyként, hogy felfedezd, mennyivel többet tud nyújtani az élet, ha nyitott vagy rá.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X