Halak

Ma a Szaturnusz a Halakban találkozik a Bikában lévő sorsszerű Északi Csomóponttal. Míg a Szaturnusz a merülő időzítést szabályozza, az Északi Csomópont a sorsod felé irányít, segít megérteni, hogy a végzet mindig létezik, csak el kell fogadni. Ez segít szavakat és hátteret adni azoknak az álmoknak és vágyaknak, amelyek lyukat égetnek a szívedben. Ez az a képesség, hogy türelmet gyakorolj a végkifejlethez, mégis teljes mértékben részt veszel minden egyes folyamatlépésben. Számodra ez oda fog vezetni, ahol mindig is lenni akartál; álmaid életét élni.

Ahhoz, hogy csodálatos életet teremts ezen a pénteken, egy álommal akarod kezdeni. Az álmodban hinni egy dolog; megteremteni egy másik. Gyakran kételkedsz magadban, és azon tűnődsz, hogy vajon meg tudod-e valósítani a sajátodat.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

A pénteki napot különlegessé teszi, hogy a Szaturnusz segít belátni, hogy az álmok csak akkor válnak valósággá, ha komolyan belevágsz a munkába. Nagyobb elkötelezettséget tapasztalsz az álmaid iránt. Az életeddel, a szerelemmel, a céloddal kapcsolatos álmaid, sőt valószínűleg még azzal az éneddel kapcsolatban is, amelybe tudod, hogy felnősz.

Ma komolyabban veszed a dolgokat. Készen állsz és nagyobb elkötelezettséget kérsz az univerzumtól és azoktól, akiket isteni módon helyeztek az utadba a célod részeként. Nem alszol el a jövőre vonatkozó reményeiddel, hanem kezded megérteni, hogy egy álom csak eddig visz el; neked kell felvenned és cipelned az út hátralévő részét. Ebben a térben rendkívül összpontosítottál arra, hogy mi az, ami kiállja az idő próbáját, és mi az, ami nem. Te mindent bele akartál adni az életbe; az univerzum arra készül, hogy mindent beleadjon veled.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X