A Hold a Vénusszal szemben úgy játszik a szerelemmel, mint a gyerek a labdával. Fel és le, újra és újra. Ez a fajta mozgás megismétlődik a szerelmesek mozdulataiban, akiket szeretnénk újra látni.

Talán még annál is többet akarunk, minthogy csak lássuk őket. Lehet, hogy újra össze akarunk jönni velük. Mindannyian tudjuk, hogy ehhez sok gondolkodásra van szükség; az ember nem rohan vissza csak úgy egy kapcsolatba, különösen nem egy olyanba, amely szívfájdalommal végződött.

Mérlegelni fogjuk, hogy mennyit ér az adott személy befolyása az életünkben, és megkérdezzük magunktól: „Megéri-e?”

Ez nem jelenti azt, hogy nem fogunk csak úgy beleugrani, és nem dobjuk az óvatosságot a szélnek. Néhányan közülünk pontosan ezt fogják tenni, mintha, ha egyszer gyökeret ereszt a gondolat, hogy újra összejöjjünk ezzel a személlyel, nincs más hátra, mint hogy teljesítsük ezt az igényt.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akik március 25-én szívfájdalmat élnek át a Mars Rákba lépése miatt

Íme egy kis valóságellenőrzés, kedves csillagjegyek: Nem mindig jó ötlet újra összejönni egy exszel, függetlenül az asztrológiai vagy tranzitfelállástól.

Az univerzum arra kér, hogy előbb gondolkodj, mielőtt belevágsz egy ilyen akcióba, hiszen először a következményeket kell mérlegelned.

A három csillagjegy, akik 2022 november 8-án a Vénusszal szemben álló Hold idején újra összejönnek az exükkel:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X