Bika

Több mint hajlandó vagy bármit megtenni a romantikus partneredért, sőt, ezt be is bizonyítottad neki azzal, hogy ott kötöttél ki, ahol ma tartassz. Mindenhová követted őt, hogy megmutasd a halhatatlan hűségedet, és bár ez a hűség még mindig erős és igaz, annyira NEM vagy benne a legújabb tervében, hogy határozottan leteszed a lábadat, kedves Bika.

Ha makacskodsz, azt úgy teszed, mint egy főnök, és bár nemet mondani annak, akit szeretsz, nem a kedvenc dolgod, de amit most, a Marssal szemben álló Hold tranzitja alatt kér tőled, az annyira nevetséges és furcsa, hogy fel fogsz sikítani a nevetéstől, AKKOR azt mondod neki, hogy „NEM”. Még az is lehet, hogy megörül a reakciódnak, hiszen nagyon jól ismer téged, és tudja, hogy mindig vele tartasz. A jó rész az, hogy tiszteletben fogja tartani a véleményedet, és mindketten meg fogjátok oldani … valahogy.

Ikrek

Néha gyorsabban beszélsz, mint ahogy az elméd működik, ezért amikor 2023. szeptember 1-jén, ezen a napon azonnal és azonnal NEM-et mondasz a szerelmi partnered kérésére, talán még meg is döbbensz, milyen gyorsan jött ki a szádon.

A Marssal szemben álló Hold tranzitja alatt előbb cselekszel, és csak később gondolkodsz, de ebben az esetben nincs visszaút a „nem”-hez, mivel annyira NEM VAGY következetes abban, amit a partnered kért tőled. Olyannyira, hogy a „nem” olyan, mint egy kapcsoló, ami teljesen kikapcsol … és ezt ő is látni fogja. Hajlamos vagy egy kicsit nyers lenni, amikor döntést hozol, és határozottan tudtára adod az embereknek, hogy te egy mozdíthatatlan tárgy vagy; téged nem lehet megingatni, meggyőzni, hízelegni vagy kényszeríteni. Ha azt mondod, hogy „nem”, akkor azt úgy is érted, hogy „nem”, és ezzel vége. Fogadd el vagy hagyd el, a „nem” itt a döntő szó.

Nyilas

Azon emberek közé tartozol, akik nem engednek, ha nem akarnak engedni, és 2023. szeptember 1-jén sem fogsz engedni. Nem lehet téged manipulálni vagy rávenni arra, hogy olyasmit tegyél, amit nem akarsz, és ezt senki sem tudja jobban, mint a szerelmi partnered, aki ezen a napon elköveti azt a hibát, hogy megpróbál megváltoztatni téged.

Azonban „ezen a napon” a Holddal szemben álló Marssal alatt, ami olyan, mintha a véleményed kaszárnyája lenne, és úgy tűnik, a romantikus partnered elfelejtette, milyen sztoikus tudsz lenni, amikor nincs kedved ahhoz, hogy más elképzelésével érts egyet, hogy mi a legjobb neked. Te tudod, mi a legjobb neked, és a javaslatok ma süket fülekre találnak, ha rólad van szó, kedves Nyilas. A nem az nemet jelent, és ha a romantikus partnered nem tud átlátni rajtad, akkor ő az, akinek nagyon nehéz dolga lesz a mai tranzit miatt.

X