Bika

Ahogy a bolygók a csillagjegyedbe lépnek, ez lehetőséget ad arra, hogy elcsendesedj, és elgondolkodj azon, hogy vajon hű maradtál-e önmagadhoz az elmúlt évben.

Ez segít felkészülni a közeljövőben esedékes szoláris visszatérésre és a születésnapi szezonodra. Könnyen előfordulhat, hogy mindarra koncentrálsz, amit tenned kell, és elfelejted az öngondoskodás gyakorlását. A Juno a másokkal – és önmagaddal – kötött szerződéseidről és megállapodásaidról beszél.

Győződj meg róla, hogy nem áldozod fel magad, vagy nem feledkezel meg a célodról és az álmaidról, miközben megpróbálsz valami biztosat felépíteni. Megengedett, hogy önző legyél, amikor az életedről van szó, és ha ma ráhangolódsz erre az emlékeztetőre, összhangban lehetsz önmagaddal.

Skorpió

A Bika a testvérjegyed, és az, amely a romantikus kapcsolataidat képviseli. Ahogy a Juno ebbe az érzéki földi jegybe lép, visszatérnek az elköteleződés és a szerelmi megállapodásokkal kapcsolatos beszélgetések. Bizonyos szempontból ez szinte emlékeztet az elköteleződési szabályokra, amelyekben két ember tudatosan vagy tudattalanul olyan irányelveket hoz létre az egyesülésükre vonatkozóan, amelyek elősegítik a biztonságérzetet és a biztonságot a kapcsolaton belül.

Számotokra ez egy visszatérés a szerelmi életetek fontos dolgairól való beszélgetéshez, különösen most, hogy a tavalyi napfogyatkozások tanulságait és növekedését már átéltétek. Most, hogy a Juno belép a Bika jegyébe, tervezd, hogy javítasz az egészségeden, és olyan dolgokat teszel, amelyek értéket adnak az életednek.

Kos

Február óta olyan sok bolygó tartózkodik a csillagjegyedben, hogy ez valóságos tűzvihart keltett az aktivitásban és az elmélkedésben. Lehet, hogy az elmélkedés nem tartozik a kedvenceid közé, de a csillagjegyedet megvilágító bolygók e gyűjteménye miatt el kellett gondolkodnod azon, hogy miért érzed magad olyan elégedetlenül az életeddel. Talán azt is gondoltad, hogy valamilyen módon kudarcot vallottál.

Ezek az érzések nem segítettek, de minél többet foglalkoztál velük, annál inkább megakadályoztak abban, hogy továbblépj. Szerencsédre mindez ma kezd megváltozni. Itt még mindig van egy olyan pörgés, amely segít neked abban, hogy véghezvigyél néhány ilyen lényeges változást, de most lesz egy kis földhözragadt energiád ahhoz, hogy ezeket valóra váltsd. A Bika jegyében járó Juno segít megértened, hogy mit is értékel valójában ez az új szakaszod és életed, ami segít abban, hogy csak az iránt kötelezd el magad, ami és aki inspirál a további fejlődésre.

X