Ezek a szerencsés csillagjegyek megtalálják a lelki társukat április 1-én

Rák

Mindig is tudtad, hogy ha a kapcsolat, amelyben most élsz, tartós és úgy akarsz fejlődni, ahogyan szeretnéd, akkor meg kell találnotok a közös hangot. Természetesen úgy gondolod, hogy ezt már megtaláltátok, mégis mindig is ott volt ez a rés. Te nem kötöttél kompromisszumot érte, ő meg talán visszariadt attól, hogy átlépje veled ezt a határt.

Ma olyasmit találtok meg egymásban, amit eddig nem láttatok, vagy inkább, amit eddig nem mutattatok meg egymásnak.

Amint megérzed a célzást, hogy ez csupán egy új kapu, amin átmehettek, megérted, hogy te és ez a személy valóban egymásnak vagytok teremtve. 2023. április 1-jén a Hold-Jupiter trinus hasznos tranzitját kapjátok, amivel dolgozhattok – és dolgozni fogtok vele, az biztos.

Skorpió

Észreveheted, hogy ez a nap nem csak a pozitív romantikus élményeknek van fenntartva, hiszen az életed számos más területén, különösen az üzleti életben, úgy tűnik, hogy minden zöld fényt kap.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Április 1-je új kezdeteket jelez számodra, kedves Skorpió, és hogy ez hogyan működik nálad, az abban rejlik, hogy amikor egy dologban biztonságban érzed magad, az a világod minden más aspektusára is átragad.

Tegyük fel például, hogy a mai nap jó híreket hoz a munkahelyeden, akkor ez jót tesz a zsebednek és a szerelmi életednek is. A jó hangulatod ragályos, és lehet, hogy annyira megerősödve érzed magad, hogy hazaviszed magaddal a hangulatodat, és megosztod a szerelmeddel. Mindenki jól jár ma, de te még anyagi sikerrel is gazdagíthatod azt a napot, amely csak romantikus sikereket hozhatott volna. Ma tényleg „nyersz”, kedves Skorpió, és ez jó neked.

Halak

Ami ma, 2023. április 1-jén nagyon érezhető lesz számodra, az az, hogy szilárd személyes kapcsolatot érzel azzal a személlyel, akivel kapcsolatban vagy. A Hold-Jupiter trinus alatt minden dolog a növekedés útjára lép, ami azt jelenti, hogy bármire is adod a fejed, mindenben benne van a bővülés lehetősége. „Gondolkodom, tehát vagyok”.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A szombat a nagy megnyilvánulások napja. Szerelmes vagy, és még több szeretetet szeretnél a partneredtől.

Nem kérsz lehetetlent, csak egy kicsit több szeretetet, meg talán nagyobb és mélyebb megértést ezzel a személlyel kapcsolatban. A Hold-Jupiter trinusnak nem okoz gondot, hogy elegendő lehetőséggel lásson el téged ahhoz, hogy szinte bármi megtörténjen, amit szeretnél. Most itt az ideje, hogy elég bátor legyél ahhoz, hogy belevágj. Ha a szerencse valaha is a te oldaladon állt, kedves Halak, akkor az ma, a Hold-Jupiter trinus alatt van.

X