Ha a férfiakra érvényes az a sztereotípia, hogy természetükből fakadóan félrelépnek, és nem tudnának ellenállni a kísértésnek, ha hasonlóságot mutatnának nekik, akkor ők poszt-csalók, akik soha nem vonzódnak más nőkhöz. Ezeknek a férfiaknak a szerelem a világ, és nem csábítaná őket egy kisebb románc. Ilyen házasságok ebben a 3 horoszkóp jegyben fordulnak elő:

Bika

A Bika a zodiákus északi jegyeire koncentrál. Tiszta szívvel lépnek a felhők közé, és hajlandóak megtenni valamit a szebbik felükért, csak azért, hogy mosolyt lássanak a választottuk arcán. Makacsul tisztelettudóak, és nem akarnak bántani senkit, főleg nem a párjukat.

Kos

A Kosok biztonságot akarnak maguknak és a nőnek, akit szeretnek. Hisznek abban, hogy a bizalom minden erős kapcsolat alapja, és önmagukat adják oda, hogy ezt a bizalmat választottjukkal együtt építsék, és egy ilyen szövetség a világért sem szakadna meg. Fontos számukra a viszonzás, azt önzetlenül adják, így velük együtt könnyű a közös megértésen és a közös javak tiszteletén alapuló királyságot építeni.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Bak

A Bakok számára a hűség nagyon fontos. Hűségesek és elkötelezettek a munkájuk iránt, és különösen a hazájuk iránt. Ráadásul soha nem csalnák meg a párjukat, számunkra a hűtlenség teljesen elképzelhetetlen, akkor is, ha a másik nem kifejezetten erre játszik.

X