Ikrek

Ami ma nagyon nyilvánvaló lesz számodra, kedves Ikrek, az az, hogy volt egy megérzésed, hogy valami ma történni fog. Kicsit neurotikusan kezdted érezni magad egy bizonyos személy miatt az életedben, mivel egy szerettedet, és a belé vetett bizalmad kezdett meginogni.

Ez nem jó dolog, és főleg nem neked, hiszen kétségbeesetten ragaszkodsz ahhoz, amiben megbízhatsz. Érezted azonban, hogy valami nincs rendben kettőtök között, és bár kimondatlanul, de tudtad, hogy valami nagy felfordulás következik.

2023. április 23-án, a Hold és a Vénusz együttállása során rádöbbensz, hogy itt az árulás a játék neve, és valaki más elmejátékának az áldozata vagy. Bolondot csináltak belőled, és tudtad, hogy ez fog történni. Ez az árulás megkeményít téged, kedves Ikrek, és tanulni fogsz belőle.

Mérleg

Lehet, hogy sejted, hogy mi fog rád várni, mert okos vagy, és elkezdted összerakni a dolgokat, ami ezt az egy személyt illeti. Úgy tűnik, megtörtént az elképzelhetetlen: hazudtak neked.

Valakik a bolondját járatták veled, és már régóta kihasználják a jó természetedet és a naivitásodat. A düh, amit ma, 2023. április 23-án érezni fogsz, szavakkal kifejezhetetlen, de ez semmi ahhoz a szívfájdalomhoz képest, amit át fogsz élni.

Azt hitted, ha mindig igazat mondasz, és az odaadó szerető szerepét játszod, akkor cserébe jól bánnak veled,de sajnos ez nem volt a terv része… a Hold és a Vénusz együttállása során rá fogsz jönni, hogy bármennyi szeretetet is adtál ki, a szeretet címzettje hosszú távon nem volt jó neked.

Nyilas

Átkozottul belefáradtál abba, hogy mindig te vagy az, akit elárulnak, és nagyon nem tetszik a gondolat, hogy ez valamiféle minta, amit te magad hoztál létre. Fúj, az a gondolat, hogy az árulás mágnese vagy, nagyon bosszant… a Hold és a Vénusz együttállásakor még egyszer megtapasztalhatod az árulást a gyakorlatban.

Ez a csavar a dologban: lehet, hogy ez lesz az utolsó alkalom. Már kezded úgy érezni, hogy talán neked kell felelősséget vállalnod ezért az egész hátbaszúrásért; talán te hoztad magad abba a helyzetbe, hogy te legyél az, akit mások elárulhatnak … ?

Április 23-án megütközöl az igazsággal, hogy valaki az életedben hazudott neked, még egyszer, csakhogy ezúttal tanulni fogsz belőle. Igen, ez csípni fog, és igen, előre láttad, hogy ez lesz. De nincs tovább, kedves Nyilas. Ez az utolsó. Nem vagy nyitott többé az árulás üzletére.

X