Ezekhez a csillagjegyekhez hamarosan gyorsvonatként száguld a gazdagság

Oroszlán

Valójában a pénz csak arra vár, hogy eljusson hozzád, és egyszerűen csak azt szeretné, ha félreállnál az útból. Olyan, mintha te magad lennél az akadály a bőséged előtt. Vedd észre, hogy mik azok a negatív szokásaid, amelyek megakadályozzák, hogy megérkezzen az életedbe az a vagyon, amelyre vársz.


Nyilas

A döntéseken nagyon sok minden múlik, ha pénzről van szó. A legfontosabb tulajdonságod, amely a gazdagsághoz segíthet az a bölcsességed. Az a bölcsességed, amely gondoskodik róla, hogy minden helyzetben képes legyél átlátni az erőviszonyokat, és képes legyél megfontolt döntést hozni.

Halak

Tudnod kell, hogy az impulzusvásárlás egyenes út a meggazdagodáshoz. Igen, jól olvastad: Ha megveszed azt, amit megvágysz, a bőség áramolni fog hozzád. Legalábbis, ha az a vásárlás a gazdagság és a jólét érzésével tölt el.


Vízöntő

A pénz áramlik hozzád. Ha megfigyeled, a pénz valóban olyan, mintha folyékony lenne: Hol csak csurran-cseppen, hol meg eláraszt. Most éppen egy áradás előtt vagy, épp ott állsz egy átszakadó gát alatt, és hamarosan elönt majd a pénz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük