Szűz

A Mars, a Nap, az Uránusz és a Plútó mind a te sarkodban van ma, kedves Szűz. Néhányan ma szó szerint szuperhősnek érezhetik magukat, mert a házimunkát és a rutinmunkát a szokásosnál gyorsabban elvégzik. Ez sok időt szabadít fel a szabadidő eltöltésére és a szórakozásra. Te döntheted el, hogy mit szeretnél csinálni.

Az időre azonban figyeljetek oda. Nem csak a napi órákra, hanem tágabb értelemben arra, hogy merre tartasz a következő néhány hónapban. A Neptunusszal szemben álló Ceres arra hívja fel a figyelmét, hogy minden aratási időszak egyszerre az ünneplés és az előttünk álló sivár téli hónapokra való felkészülés ideje. Ahogy a Starkok mondják: „Jön a tél”.

Néhányatok számára ez a nap tökéletes a romantikus randevúkra is. Különösen, ha a születési Vénuszotok föld- vagy vízjegyben áll. A tempó a következő napokban felgyorsul, amint a Merkúr retrográd jegye ismét egyenesbe kerül. De egyelőre élvezd a nyugalmat és a csendet.

Halak

A Halak számára a nap vagy jó és produktív lesz, vagy rossz és aggodalomra késztető. Mégpedig a Hold, a Szaturnusz, a Juno, a Vénusz és a Merkúr retrográd kapcsolatának érdekes összefüggése miatt. Ha párkapcsolatban élsz, és a nyílt kommunikációval vagy a konfliktuskezeléssel küzdesz, a nap nagyjából ugyanígy alakul. De az egyik partnered most pokolian elszánt a megoldás keresésében, a másik pedig valószínűleg engedni fog, és követi a példádat ebben az időszakban.

A helyzet az, hogy néhányan talán rájönnek, hogy mindent megtesznek azért, hogy megmentsenek egy olyan kapcsolatot, ahol a másik már kijelentkezett. Szívszorító lesz elfogadni ezt a valóságot, de az igazság felszabadít benneteket. A mai nap emiatt egy álruhás áldás.

Érdekes módon néhányan rá fognak jönni, hogy az élettársukkal vannak, és nincs értelme halogatni a végleges elköteleződést. Az elmúlt hónapok vagy hetek félreértése volt az egyetlen dolog, ami ennek a felismerésnek az útjában állt. És most már készen álltok arra, hogy úgymond az oltár elé álljatok. Alkalmazd a mai üzeneteket az életedre, ahogyan az illik.

Rák

A mai nap remek alkalom arra, hogy kifejezd valakinek az érzéseidet. A Vénusz ebben az időben gyönyörű kapcsolatban áll a Szaturnusszal, a Merkúrral és az Északi Csomóponttal. Lehet, hogy már tudod, hogy egy lelki társaddal kerülsz kapcsolatba, de a mai energiák még a feledékenyek számára is nyilvánvalóvá teszik ezt.

Ez egyaránt vonatkozik az egyedülálló Rákokra és a párkapcsolatban élőkre. Csak fejezd ki magad a szívedből, és hagyd, hogy a darabok oda hulljanak, ahova akarnak. A végén győztesen fogsz kijönni, függetlenül a végeredménytől.

Az érdekes az, hogy a Mars szemben áll a Plútóval és a Mars a Jupiter négyzete miatt a tisztviselők nagy problémát jelentenek a számodra ebben az időszakban. Ha tehát olyan valakihez vonzódsz, aki tekintélyt gyakorol feletted, például tanárhoz, nevelőhöz, főnökhöz stb, akkor fennáll a veszélye, hogy kihasználnak, vagy csúnyán összetörik a szíved.

Ez utóbbi azonban előnyösebb, mivel ez azt mutatná, hogy ezek a figurák tudatában vannak a kettőtök közötti hatalmi egyensúlytalanságnak és a helyzet helytelenségének. De sokak számára ezeknek a tekintélyt parancsoló figuráknak nem okoz gondot, hogy megengedjék egy ifjabbnak, hogy újra „fiatalnak érezzék magukat”.

X