Halak

Készülj fel az áttörésekre. Hirtelen felismerésekre, sőt olyan eseményekre, amelyek megkérdőjelezik azt a hitedet, ahogy a dolgok alakulnak az életedben. Ismerd fel a belülről feltörő új tudatosságot, amely könyörög, hogy vedd észre. Vedd le a rózsaszínű szemüveget, és merülj el a valóságban. Az életbe, ahogyan az mutatja magát, mert ez egy olyan pillanat, amit nem akarsz majd kihagyni.

A Kos újholdas napfogyatkozás ma tetőzik, aktiválja önértékelésedet és felemelkedsz, hogy nagyobb bőséget vonzz az életedbe. Mindenféleképpen. Készülj fel a belső frissítésre, amelyről tudtad, hogy afelé tartassz. A legsötétebb mindig közvetlenül a fény visszatérése előtt van, és a mai nap erről szól számodra, mert többé nem kell ragaszkodnod a dolgokhoz csak azért, mert azok mindig is ott voltak. Nem vágysz többé arra, hogy úgy érvényesítsd magad, hogy kényszerítesz másokat, hogy úgy bánjanak veled, ahogy megérdemled, vagy hogy megpróbáld magadat beilleszteni olyan helyekre, amelyeket már kinőttél.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Ez a te kibontakozásod. Saját különleges beavatásod van abba, hogy mit jelent megismerni az önértékelésedet, és ezt a lelked mélyén tisztelni. Az a hely, amely meghatározza azt a rezgést, amelyre az egész univerzum reagálni fog. Ahhoz azonban, hogy ebbe beléphess, el kell engedned azokat a részeidet, amelyek már nem szolgálnak téged. A rajtunk kívül álló dolgok elengedése lehet a legnagyobb kihívás, de valójában önmagad azon részei azok, amelyek biztonságban tartottak téged.

Azok, amelyek azért voltak ott, hogy emlékeztessenek a fájdalomra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot. De mostanra már kinőtted őket. Most már olyan messzire jutottál, hogy már nincs szükséged rájuk. Ahogy elengeded, úgy fogsz gyógyulni is. Fel fogsz emelkedni, és látni fogod, hogy minden, amire valaha is vágytál, egész idő alatt csak egy lépésnyire volt az önértékelésedtől.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X