Rák

2023. szeptember 10-én olyasmit fogsz érezni, amit már nagyon-nagyon régóta nem éreztél, és ez a … biztonság. Úgy tűnik, hogy bármit is tettél, kezd működni. A szerelmi életed még sosem nézett ki ilyen jól, és jaj, de értékes, ahogyan alakul! Az Oroszlán-Hold tranzitja alatt eleg erősen érzed majd, hogy folytatni akarod a jó érzést, és további „nagy kalandokat” akarsz elindítani biztonságban … a partnereddel.

Ez azt jelentheti, hogy 2023. szeptember 10-én talán meg akarod mutatni a párodnak, hogy valóban hosszú távra tervezel, és hogy a vele való együttlét az, amivel az életed hátralévő részében foglalkozni szeretnél.

Az Oroszlán-Hold idején a szerelem és az elköteleződés gigantikus kijelentései a jellemzőek, sok szeretetteljes és szeretetreméltó nyilatkozatot teszel majd.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Oroszlán

Ha jól érzed magad, azt akarod, hogy a romantikus partnered is csatlakozzon az ünnepléshez, és szeptember 10-én, az Oroszlán-Hold idején nem csak jól fogod érezni magad, hanem csodálatos leszel, és ezt nem fogod tudni megtartani magadnak. Nem is szeretnéd, hiszen rájöttél, hogy mindig jó ötlet megosztani a jót a pároddal, hiszen ő az a személy, akit a világon a legjobban értékelsz.

A mai nap mindkettőtöket az élvezetek keresésének útjára indít; kényeztető vállalkozásokra kerül sor! Jó ételek, mesés beszélgetések, mély és tartalmas megértések várnak rátok.

Szeretnéd, ha a párod tudná, mennyire komolyan veszed őt, és nem fogsz spórolni, amikor szeptember 10-én elhalmozod őt ajándékokkal. Szerencsés!

Nyilas

A nevetés az, amitől 2023. szeptember 10-én nem fogsz tudni szabadulni. Az Oroszlán Holddal az égen pedig olyan nevetésben lesz részed a romantikus partnereddel, amit csak ti ketten érthettek meg. A mai nap arról szól, hogy megtaláljátok azt a kompatibilis helyet, és nsgyon jól érzitek magatokat.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp 2023 októberére

Neked és a partnerednek van valamid, ami senki másnak nincs, vagy legalábbis szeretnéd, ha így gondolnának rá.

Ennek ellenére az Oroszlán-Hold tranzitja alatt úgy fogod érezni, hogy az istenek kézzel választották ki kettőtöket, hogy az igazi párkapcsolati boldogságot képviseljétek. A te módszereddel csinálod, kedves Nyilas, és ez egy nagyon jó módszer. Boldog a napod, tele szeretettel, megértéssel és sok bolondos mosollyal. Élvezzétek!

X