Ezeknek a csillagjegyeknek bármi sikerülhet április 15-én

Bika

Ez az esélyed, a lehetőséged, hogy lelassíts, hogy szünetet tarts, és hogy hagyd magad visszatérni az autentikus, édes énedhez. Túl régen volt már, hogy otthon érezted magad önmagadban és az életedben. És bár mindez szükséges része volt az utazásodnak, ez nem jelenti azt, hogy örökké kell tartania. Nem kell többnek lenned annál, aki vagy, vagy úgy érezned, hogy sietned kell, hogy megteremtsd az utazásodnak ezt a következő részét. Ehelyett visszatérhetsz minden természetes adottságodhoz – a kényelem, az érzékiség és a körülötted lévő földdel való kapcsolatteremtés teréhez.

Ahogy a Vesta ma belép a csillagjegyedbe, arra kaptál útmutatást, hogy tarts egy kis szünetet, és ne erőltesd rá a saját terveidet az univerzumra, hanem hagyd, hogy azok feltáruljanak előtted. Engedd meg magadnak, hogy nyitottá válj az univerzummal összehangolódó lelked útmutatásainak fogadására.

Türelmes kitartásodból bármit megteremthetsz. A világ azonban gyakran elfeledteti veled ezt, mivel úgy érzed, hogy sietsz valahová eljutni. Ebben a folyamatban azonban elszalaszthatod azt, ami igazán számít, és pontosan ez az, ahová a mai napon vissza kell térned. Ahogy lelassulsz, emlékezel azokra a részeidre, amelyeket otthon érzel, és arra, ami a legfontosabb számodra, megengeded magadnak, hogy bevonzd azt, ami rezonál a lelkeddel. Ez része annak az egyensúlynak, hogy megtaláljátok a biztonságot önmagatokban, és folyamatosan bevonzátok azt az életetekbe.

Vízöntő

Az otthon néha idegen helynek tűnhet. Akkor kezdhetsz el kételkedni benne, amikor végre beteljesülten nézel körül, és a vágyakozásod kielégül. Nem azért, amit akarsz vagy megérdemelsz, hanem azért, mert soha nem volt ilyened. Soha nem volt a feltétel nélküli szeretet vagy elfogadás helye, és most, hogy az, úgy érezheted, hogy nem tudod, mit kezdj vele. Néha te magad válsz a küzdelmeddé. Néha könnyebb a hiány vagy az állandó kihívások helyén élni, mert ez ismerősnek tűnik, mégis lemaradsz az elfogadás megtanulásának öröméről, ha csak teljesen ezekben a körforgásokban maradsz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ahogy a Vesta ma belép a szeretetteljes Bikába, különösen erősen érezheted, hogy mindkét energia az otthonod, a térérzeted és az elkötelezett kapcsolatod felett uralkodik. De mindez célt szolgál, mivel arra irányítanak, hogy megtaláld az egyensúlyt a befogadásban, és mégis megértsd, hogy a saját álmaidat is akarhatod megvalósítani. De ezúttal nincs küzdelem. Ezúttal egy partner szeretetteljes támogatásával valósítod meg az álmaidat, és a legnagyobb kihívásod annak felismerése, hogy nincs kihívás.

A béke elfogadása az életedbe olyasmi lehet, amin dolgoznod kell. Annak felismerésén, hogy nincs semmi baj, nincs másik cipő, amely arra vár, hogy leessen, és megkérdőjelezze a falakat, amelyekkel eddig védted magad. De nem kell, hogy ez így legyen. Ehelyett beléphetsz a Vesta meleg tüzébe. Beléphetsz, leveheted a cipődet, és leülhetsz, csodálva mindazt, amit létrehoztál. Érezheted, ahogy a rohanás elhagyja a szívedet, és a béke kezd beszivárogni, ahogy rájössz, hogy végre otthon vagy.

Skorpió

Annak megértése, hogy mire van szükséged, mindig az a tér lesz, amely meghívja azt. Ha tudod, hogy hol érzed magad a leginkább biztonságban, az lehetővé teszi számodra, hogy ragaszkodj a saját elvárásaidhoz. De néha ebben az életben függőséget okozhat, hogy folyamatosan harcolj valamiért, ahelyett, hogy hátradőlnél és megkapnál valamit, amit soha nem terveztél. Légy figyelmes az ajtókra, amelyeken folyton kopogtatsz, de amelyek úgy tűnik, soha nem nyílnak ki. Azokra az ajtókra, amelyek miatt kisebbrendűnek vagy nem elég jónak érzed magad. Az ajtóknak van egy titkos kódjuk, amit soha nem tudsz feltörni. Amit neked szántak, az soha nem úgy érkezik, mint egy kirakós játék, hanem mint egy ígéret.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ahogy a Vesta a tápláló Bika jegyébe lép, úgy érezheted, hogy visszatér a béke. Megnyugodhatsz az értékedben és a reményben, hogy a szerelemnek ilyennek kell lennie. A szerelemnek sosem szabadna úgy éreznie magát, mint egy csatának, amit meg kell nyerni, hanem olyan érzésnek, mintha besétálnál egy házba, és tudnád, hogy otthon vagy. Úgy érzed, hogy szívesen látnak. Békében érzed magad, és úgy érzed, hogy körülvesz minden gondoskodás és ápolás, amit valaha is kerestél. Ez az a hely, ahová ma vezetni fogunk téged.

Először is, hogy visszatérhess önmagadhoz, győződj meg arról, hogy mindenben gondoskodsz magadról, amire szükséged van, majd pedig ismerd fel, hogy csak azt érdemled meg, hogy olyanok vegyenek körül, akiktől ugyanolyan szívesen látottnak érzik magukat. Ami kitesz egy lábtörlő szőnyeget, és segít, hogy a nap végén egy bögre forró teával egy kényelmes helyre telepedjetek le. Nem kell mindig küzdelemnek lennie, helyette békévé válhat. De ezt az egyensúlyt neked kell megtalálnod, és a harcot fel kell adnod. Mert ahogy hazatérsz önmagadhoz, úgy változtatod meg az otthon és a szeretet definícióját is, amit elfogadsz.

X