Ikrek

Ma mindenhol ott vagy, kedves Ikrek, amíg az a hely az ágyad és a távirányító ott van készenlétben. Ez az a nap, amikor beteget jelentesz, csak azért, hogy rájöjj, nem is szereted azt a munkát, amiért meg kellene jelenned. A Bika Hold idején olyan, mintha megütöttek volna a lusta bottal, és most már csak arra vagy képes, hogy „ápolónő” legyél, akinek szuperfigyelmesnek kell lennie, és ha valamiben sikeres akarsz lenni, akkor ez lesz az.

A romantikus partnereddel szemben továbbra is nyugodt és szeretetteljes maradsz, amíg karnyújtásnyira marad tőled, és hajlandó elmenni neked uzsonnáért, ha szükséges. Ami 2023. április 21-én látszik, hogy beletörődsz abba, amilyen vagy. Nem mozdulsz. Elhatároztad, hogy ezt a napot „ágynapnak” fogod nevezni, és ha már egyszer elkötelezted magad e szabvány mellett, akkor a makacs viselkedésért járó összes díjat te viszed haza, még ma.

Rák

A Bika Hold az otthon szeretetét hozza felszínre, amely a te csillagjegyedhez kapcsolódik. 2023. április 21-én bebizonyíthatod, hogy igen, valóban „az az út” vagy; és az „az út” természetesen az az út, amely hazavezet. Ma csak a megszokott környezetedben érzed jól magad, és a Bika-energia gondoskodik arról, hogy ne hagyd, hogy bárki is felidegessítsen és menekülésre késztessen. Fent és kint ma NEM az a hely, ahol a fejed van; inkább lent és bent.

Egészen jól érzed magad ez idő alatt is, ha egyedül vagy. Nem bánod a társaságot, de ha már társaság, akkor a te hullámhosszodon kell lenniük, ami a visszafogott és unott. Azt is megengedheted, hogy a barátaid meglátogassanak, és ha esetleg útközben be tudnak ugrani abba a cukrászdába, az is pompás lenne. Ma senkinek sem akarsz rosszat; egyszerűen csak kényeztetni és lustálkodni szeretnél, se több, se kevesebb.

Nyilas

Ma, 2023. április 21-én azzal teszed a legjobbat, ha magadba zárkózol, és a szép kis fantáziavilágodban maradsz. Persze, megteszed, amit kell; dolgozol, „eljátszod a szobában élő embert”, de tudhatod, hogy a gondolataid máshol járnak, mert a Bika Hold idején tényleg semmi más nem érdekel, csak a saját dolgaid. Így amint el tudsz menekülni, meg is teszed, és ahová menekülsz, az a kényelmes és biztonságos élettered.

Ott lazíthatsz, és úgy tehetsz, mintha nem is léteznének mások a bolygón. A macskák lesznek a szórakozásod forrásai, ami azt is jelenti, hogy jobb, ha macskabarát vagy, ha egy kicsit is javítani akarsz a helyzeten. A viccet félretéve, a mai napon a Nyilas úgy dönt, hogy ezen a lusta, makacs és elnéző napon az egyedüllét a legjobb megoldás. Úgy legyen.

X