Ezeknek a csillagjegyeknek csodálatos hetük lesz Április 24. és 30. között

Kos

Érdekes módon nem bánod, ha szünetet tartasz a Nap jegyedben, mivel a Kos ereje lehet, hogy hatalmas, de az biztos, hogy kimerítő számodra. Ez a hét lehetővé teszi, hogy intenzívebben koncentrálj az életedben lévő összes jó dologra, ahelyett, hogy gúnyolódnál mindazokon a dolgokon, amelyek szerinted rosszul mennek. Valójában az április 23-29. közötti héten nem sok okod lesz a panaszra, hiszen a kommunikációd olyan zökkenőmentesen működik, hogy az még téged is megdöbbenthet.

Igen, ott van a Merkúr retrográd időszaka, de rengeteg Merkúr-Gyémánt energia kering körülötted, és te ezt a hasznodra fordítod. Hétfőn például remekül indul a heted; számíthatsz arra, hogy jó hírek érkeznek e-mail formájában. Mivel a Nap-konjunkció csomópontja erre a napra esik, akár életmódváltó „jó” híreket is kaphatsz. A változás küszöbön áll, és te mindenben ott vagy, kedves Kos.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 22-én

Bika

Nemcsak, hogy a Bika-szezonban vagy, és imádod, de úgy érzed, hogy végre leküzdöttél valamilyen kínzó akadályt az életedben, és most, hogy az elhárult, szabadnak és képesnek érzed magad arra, hogy bármit bevállalj, ami az utadba kerül.

Április 24-én, hétfőn a Merkúr kapcsolatban áll a Marssal, és ez segíteni fog abban, hogy úrrá legyél a Merkúr retrográd bluesán, mivel magasabbra irányít … vagyis ha egy döntés előtt állsz, és úgy érzed, hogy ez a döntés talán nem a helyes, akkor képes leszel megállítani magad.

Az eredmény előnyös lesz számodra, és felkészít az év hátralévő részére. Ez a hét azért is hat rád a megfelelő módon, mert a tranzit Nap-összekapcsolt Hold, ami segít abban, hogy valamit teljes tisztán láss az életedben. Most, hogy újra tudsz koncentrálni, egy boldog célt szem előtt tartva dolgozhatsz.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 22-én, pénteken

IKrek

A hét eleje zökkenőmentesen fog menni számodra, Ikrek, de az igazi aranyat a hét második felében, az Oroszlán energiájának a világodba való belépése hozza el. Bár a Kos ereje talán egy kicsit túl sok volt neked, mindig is jól tudtál együttműködni az Oroszlán-átvonulásokkal, mivel úgy tűnik, hogy azok megszólítanak abban, hogy ki vagy és mit érsz.

Ezen a héten kivételesen magabiztosnak érzed magad, Ikrek, és április 23. és 30. között nemcsak tisztán, hanem céltudatosan is gondolkodsz. Már egy ideje szükséged van arra, hogy higgy valamiben, és egy kicsit elveszettnek érzed magad; ez a hét visszahozza a fókuszodat, és ez azt a benyomást kelti benned, hogy végre belehelyezkedhetsz az új hobbidba vagy kreatív vállalkozásodba. A héten tele vagy ambícióval és kreatív ötletekkel.

X