Ezeknek a csillagjegyeknek csodálatos napjuk lesz április 18-án

Kos

A nyerseségedért nem kell bocsánatot kérned. A legmélyebb érzéseid és sebezhetőségeid valójában azok az ékszerek, amelyek azzá tesznek, aki vagy. Túl gyakran a hevességed és az alkotásra való elszántságod miatt impulzívnak vagy érzéketlennek tartanak, holott semmi sem állhatna távolabb az igazságtól. El kell engedned, hogy milyen volt a múlt. El kell engedned, ami történt, és ahogy a dolgok alakultak.

Korábban nem tévedtél; csak volt egy lecke, amit meg kellett tanulnod, hogy egy magasabb és egészségesebb életmódot fogadhass el. Itt van egy lehetőséged. Egy esély, hogy tiszteld magad, bármit is jelentsen ez. Hallgass magadra, mint igazságra, és hagyd, hogy ez a határozottság ami neked való, elvezessen téged az új élethez, amiről álmodtál. Az álmodozás nem olyasmi, amit általában csinálsz. Ehelyett ez egy olyan cselekvés, amelyről ismert vagy.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 22-én, pénteken

Mégsem cselekedtél mindazzal, amit érzel, hogy felkavarodik benned. Ehelyett önbizalomhiány gyötört. Félsz attól, hogy hibát követsz el, és néhány év múlva kiderül, hogy bárcsak másképp döntöttél volna. Mindez azonban nem számít. Ami számít, az az, hogy többé nem tudod figyelmen kívül hagyni a belső igazságodat.

Ma, amikor a Kos Hold keresztezi útját az Ikrekben járó Vénusszal és uralkodó bolygóddal, a Rákban járó Marssal, új lendületet kapsz az elszántságtól, sőt, egy kis pozitivitást is, hogy a dolgok valószínűleg nem fognak olyan szörnyen alakulni, mint ahogyan attól tartasz. Bízz ebben, hiszen ez egy isteni jel az univerzumtól, és a felismerés, hogy mindaz, amin eddig keresztülmentél, nem ártott neked, hanem felkészített erre az új útra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X