Bak

Kedves Bak, a mai nap rendkívüli lesz számodra. Legtöbbeteknek egy kívánsága teljesül, ami egyeseket meglep, másokat nem, különösen, ha a kívánság a szerelmi életetekkel kapcsolatos. Isteni ihlet és rendkívüli ötletek is kegyelemben részesítenek ma. Ezért győződjetek meg róla, hogy mindig van nálatok valami, amivel feljegyezhetitek az ötleteket! Ha elterelődik a figyelmed… puff, eltűnnek, mint vattacukor a vízben.

A Hold belép a Halakba. Így ma hasznotokra válik ez a ragyogó energia. Csak arra vigyázzatok, hogy ne ájuljatok el túl hamar. Még nincs itt az ideje, hogy megkoronázzátok magatokat. A nap a romantikus időtöltésekre és a pároddal való együttlétre is jó. Ha ma este nem mész randira, akkor mit csinálsz? Használd ki a telihold előnyeit! Egy séta a parkban vagy egy hajókirándulás is hívogató.

Kos

Kedves Kos, a mai nap energiája nagyon okkult jellegű számodra. Még ha igyekszel is távol tartani magad a szellemektől és a természetfeletti dolgoktól, ne lepődj meg, ha ma valami misztikus dologgal találkozol. Bár nem lesz ijesztő. Elvégre a legjobb horoszkópokúak listáján szerepelsz. De ébresztőnek fogod érezni. Néhányatok számára ez egy isteni üzenet lehet, amelyet egy lehullott toll vagy egy úttesten átkelő teknős által juttatnak el a küszöbötökre. Figyeljetek a jelekre.

A Hold ma belép a Halakba. Számítsatok a váratlan eseményekre! Most eljött az időd a Napban, de nem lesz könnyű menet. Ezt még Julius Caesar sem állíthatta magáról. De talán éppen a kihívások teszik a hősöket legendássá.

Csak ne kapkodjatok ma a szívügyekben. Ugyanakkor nem vagy szerencsés helyzetben a romantikus lánykérésekhez és szerelmi összejövetelekhez. Még az elrendelt házasságok piaca sem fog segíteni abban, hogy megtaláld a megfelelő partnert ebben az időszakban. De ez így van rendjén. Mit számít még néhány hónap az örök társad keresésében? Még mindig jobb, mintha a rossz ember mellett ragadnál.

Ikrek

Kedves Ikrek, ma tele leszel energiával és lendülettel. Olyannyira, hogy akár meg is botolhatsz, el is eshetsz, és semmit sem fogsz érezni! Mindez a mai bolygóállásnak köszönhető. Elvégre a Vízöntő és az Ikrek a legjobb haverok. Csak arra ügyelj, hogy ne ragadj bele túlságosan a meghitt tevékenységekbe és álmokba. Lehet, hogy lekésed a hazafelé tartó kompot, képletesen szólva.

A Hold ma belép a Halakba. Ha tanácsadóval vagy terapeutával dolgozol, a mai nap jó alkalom arra, hogy feldolgozd a családoddal és azokkal az emberekkel kapcsolatos érzéseidet, akiknek vigyázniuk kellett volna rád, de nem tették. Akár naplót is vezethetsz erről, és rendet tehetsz a gondolataidban. Néhányan közületek a közeljövőben találkozni fognak a lelki társukkal. Ha kiszeditek a bőrötök alól a poggyászt, az óriási segítség lesz ebben a tekintetben.

Zöld gyümölcslevek, citromos víz és más egészséges italok javallottak ma nektek. De ha a búzafűlé kellemetlenséget okoz, ne erőltesd magadra, hogy elviseld. Keress finomabb alternatívákat, amelyek ugyanazokat a tápanyagokat adják.

X