2023. január 18-án a karmikus kerék forgása újabb döntő mérföldkőhöz érkezik, amikor a Merkúr végre egyenesbe fordul a Bakban.

A Merkúr az elméd ura, a trükkös bolygó, amely mozgásától függően késedelmeket vagy zavart okozhat.

Bár a Merkúr retrográd ciklusa a legrövidebb a bolygók közül, mivel a gondolatokat és a kommunikációt uralja, mégis hajlamos erősen éreztetni hatását az élet minden területén.

A Merkúr 2022. december 6-án lépett először a Bakba, és ezzel a kommunikáció, a tervezés, a biztonság és a stabilitás köré összpontosító beszélgetések szakaszát indította el.

Ez a fázis az életed alapjainak felállításáról vagy megerősítéséről szól, hogy nagyobb növekedést láthass, és ne kelljen attól tartanod, hogy a következő sarkon minden összeomlik.

December utolsó hete óta a Merkúr a Bakban járja retrográd mozgását, ami segít felszínre hozni minden olyan, a stabilitással kapcsolatos ügyet, amire reflektálnod kell, hogy véghez tudd vinni a változásokat.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

A Merkúr utoljára 2022 elején volt retrográd Bakban.

Ekkor a Merkúr a Vízöntőben kezdte a retrográdját, de a Bakban fejezte be, hasonló kérdéseket tükrözve.

Mivel az asztrológia ciklikusan működik, mindig spirálisan visszanyúl valamihez a nagyobb tisztánlátás és megértés érdekében, fontos, hogy olyan aktuális témákat keressünk, amelyek a tavalyi év elején keletkezhettek.

Ezeknek a csillagjegyeknek csodálatos napjuk lesz január 18-án, Szerdán:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X