Vízöntő

A változást önmagadban kell elkezdened. Ami belül történik, az lesz az életedben bekövetkező átalakulás legjelentősebb pillanatainak mozgatórugója. Az elmúlt néhány évben a Szaturnusz útja a csillagjegyeden keresztül értékes leckéket adott számodra. Ezek a leckék segítettek ráébredni, hogy mi tart vissza attól, hogy összhangban élj az igaz éneddel. A Szaturnusz azt is megmutatta, hogy a határok elengedhetetlenek a növekedéshez.

Most, hogy a Szaturnusz elhagyta a Vízöntőt, megérkezett a Plútó. A Szaturnusztól eltérően a Plútó nem ad leckéket; mélyebb igazságokat tár fel. A Plútó segít megérteni azokat a leckéket, amelyeket a Szaturnusz irányítása alatt tanultál meg, így valóban átalakíthatod magad és azt, ahogyan a dolgokat látod. A Plútó áthaladása a Vízöntő és a Bak között nem egy gyors folyamat, és a következő két évtizedben a Vízöntő jegyében marad.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ez egy esély arra, hogy lassan, de biztosan újjászüless azzá az emberré, aki mindig is szerettél volna lenni. A Plútó retrográd jegyében tisztelni fogod mindazt, amit tanult, és mélyebben megtestesíti az igazságodat. Ez a belső átalakulás végigvezet téged az ezt követő külső változásokon.

Bár a Plútó lassan működik, életbe hoz olyan fő fejezeteket, amelyekhez idő kell. Ez a retrográd megváltoztatja azt, ahogyan önmagadról gondolsz, és arra késztet, hogy elgondolkozz a motivációiról, és arról, hogy a teljes igazságodból tevékenykedsz-e. Bízz a gyógyulási folyamatban, és hagyd, hogy újjászüless azzá a személlyé, akivé válni készülsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X