Kos

A Nap az első házadban, a Kosban olyan merészséget hoz, amelyet még csak most kezdesz megszokni. Bizonytalanul léptél be ebbe a szezonba, mert tudod, hogy mélyreható változás előtt állsz, amelyet csak még jobban ki fog hangsúlyozni az év első napfogyatkozása és az új ciklus, amely néhány hét múlva a saját csillagjegyedben következik be.

Ma azonban, amikor a Kosban járó Nap az Oroszlán Holdat vonzza, egyensúlyba hozhatod az érzéseidet azzal a képességgel, hogy örömöt találj az életedben.

Az Oroszlán uralkodik az ötödik házadban, amely olyan ügyeket szabályoz, mint a házasság és a gyermekek, de az itt szabályozza az önkifejezést, az örömöt és az élvezeteket is. A mai nap a vágyaid és gondolataid egyensúlyát jelenti, valamint azt a képességet, hogy a legtöbbet hozd ki a jelen pillanatból. Függetlenül attól, hogy mi történik még az életedben, képesnek kell lenned arra, hogy örömöt és értelmet találj benne, mert ez adja meg az érvényesítést azokhoz a nagyobb változásokhoz, amelyeket fontolgatsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X