Bika

Mivel a Hold a te csillagjegyeden halad át, ma fontos, hogy belenyugodj a nap nyugalmába. Az egyik legnagyobb kihívást a béke és a káosz hiánya jelentheti az életben. Ez gyakran azt jelenti, hogy folyamatosan stresszeled az életed, ezért a dolgok nagyobb kihívásnak tűnnek, ha pozitívak, jók és békések.

Természetesen ez egy traumareakció, de nálad ennek nagy része lehet az, hogy elkerülöd, hogy bármi ilyesmi is szerepet játszon az életedben. Bár arról vagy ismert, hogy makacs vagy, ez is átjöhet kerülésként, különösen, ha ez mélyebb kihívást jelent számodra.

Ma azonban nemcsak nagyobb békét kell, hogy kapj, hanem végre megértheted, miért kerülted oly sokáig azt, amit helyesnek éreztél.

Skorpió

A Bika a testvér-csillagjegyed, ami azt jelenti, hogy a romantikus szektort képviseli. Ma, amikor a Hold áthalad ezen a jegyen, arra kaptok útmutatást, hogy békét hozzatok olyan helyzetekbe, amelyek eddig csak elvették azt.

Nem kell feláldoznod magad vagy a hitedet. Meg fogod érzeni, hogy az állandó harc vagy a hiány keresése továbbra is a káosz normalizálódása felé terelhet téged az életednek ezen a részén.

A mai Hold segít megérteni, hogy hol adtad át az erődet, hogy visszahívhasd, és többet élvezhess az életből. Életednek ezt a fejezetét nevezd békének, és hagyd, hogy elmossa minden emlékét annak, hogy a szerelemnek káosznak kellene lennie.

Vízöntő

Egy ragyogó új frissítésre készülsz, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy átöleld a csodálatos dolgokat az életedben. A Bika energiája uralja az otthonod és a családod energiáját, ahol az Uránusz és az Északi Csomópont található.

Arra kapsz útmutatást, hogy megnyílj magadnak és az otthonodnak, hogy olyan kapcsolatod legyen, amilyenre mindig is vágytál. A mai nap döntő lépés, hogy jobban megértsd és érezd érzelmi vágyaid erejét, amikor arról van szó, hogy megkapd, amire mindig is vágytál.

X