Bika

Kedves Bika, a mai nap kiváló lesz a számodra, ha valamilyen formában hatósági pozícióban vagy. Ez lehet a munkahelyeden vagy a magánéletedben. Csak ne feledd, hogy maradj a földön, amikor terveket és döntéseket hozol ebben az időszakban, hogy továbbra is élvezhesd ezt a szelet a szárnyaid alatt. Ma talán még a befektetéseidet és a pénzügyeidet is érdemes átnézned.

A Nap a Szűzben, a Bakban álló Plútó konjunkcióban áll ma a te sarkodban. Ha úgy érzed, hogy az egyik felettesed ellened van, egy másik pedig a te oldaladon áll (még ha nem is akarja nyíltan felfedni a kezét), bízz a megérzéseidben, és tedd azt, amiről tudod, hogy tenned kell. Szorgalmad kifizetődik. Csak arra ügyelj, hogy ne dicsekedj az intelligenciáddal vagy a tetteiddel.

Ha úgy érzed, hogy hívást érzel, a mai nap jó nap a pénzes rituáléra. Használhatsz egy hamis csekket, amire ráírhatod a kívánt összeget, amit szeretnél manifesztálni. Kívánságodat egy száraz babérlevélre is írhatod, elégetheted, és a hamut a levegőbe sodorhatod. A zöld kristályok, különösen a malachit, segítenek felnagyítani a jelenlegi megnyilvánulásaidat.

Bak

Kedves Bak, ha az utóbbi időben nem számoltad össze az elért eredményeidet, és nem emlékeztetted magadat a veled kapcsolatos nagyszerű dolgokra, a mai nap remek alkalom erre. Néhányatoknak ez kínos lehet, különösen, ha nárcisztikus személyek neveltek fel, akik azt mondták nektek, hogy büszke lenni magadra rossz (főleg azért, mert nem akarták, hogy emlékeztessék őket a hozzá nem értésükre). Valahol el kell kezdenetek. Sok probléma elhárítható azzal az egyszerű cselekedettel, hogy megismerjük önmagunkat és a bennünk rejlő lehetőségeket.

A Bakban álló Plútó az Oroszlánban álló Junóval szemben és a Mérlegben álló Ceres négyzetében a te javadat szolgálja, de furcsa módon. Olyan emberekkel és helyzetekkel fogsz találkozni, amelyek megmutatják, milyen az igazi hűség és támogatás. Spoiler: a szurkolók nem mindig igazi támogatók, míg a kritikusok nem mindig ellenségek.

Néhányatoknak most jól fog jönni, ha beiktatjátok a napi megerősítések gyakorlatát az életetekbe. Nem arról van szó, hogy becsapjátok magatokat, vagy elveszítitek a kapcsolatot a valósággal. Inkább arról van szó, hogy emlékeztesd magad arra, hogy az emberi lélek sokkal többre képes, mint amilyennek a legtöbb ember beállítja.

Skorpió

Kedves Skorpió, a mai nap vagy békés lesz számodra, vagy mások kicsinyessége teszi tönkre. Szerencsére a legjobb horoszkópok listáján szerepelsz, így csak annyit kell tenned, hogy az utóbbit megelőzd, hogy kerüld az olyan emberekkel való érintkezést, akik a kellemetlenség és a felfokozott érzelmek auráját sugározzák. Bízz ebben az esetben a megérzéseidben. Később hálás leszel magadnak.

Az átvonuló Hold a Nyilas jegyében gyakran úgy érezteti, hogy az érzelmeid vakvágányra kerültek. A retrográd Merkúr ma tovább növeli ezt a terhet. Ennek ellenére meg fogod találni az utadat, és tudni fogod a helyes utat előre. Az univerzum eltávolította a ráfestett céltáblát a hátadról.

Emellett a mai nap jó a manifesztációs rituálékra vagy az új lapok felütésére. Arra ügyelj, hogy ne használj írásgyakorlatokat, hogy segítsenek a vállalásaidban, mert a Merkúr retrográd mozgása ezt felborítja számodra. Jobb, ha ilyenkor a nem verbális és elvont módszerekhez ragaszkodsz, mint például az ihletett éneklés, a vizualizációs meditáció vagy akár a kristálygömb nézegetés, hogy ráhangolódj a kozmikus jóakaratra.

X