Bak

Ha a mai napot kellemetlennek érzed, ideje megkérdezni magától, miért kerülöd. Hatalmas mennyiségű energia van itt, amely néhány jelentős változásra utal az életedben, és ezen a ponton ezek meg fognak történni, akár akarod, akár nem.

Úgy tűnik, hogy függetlenül attól, hogy mennyi minden változott, a változás még mindig nem a kedvenc életeseményed, és még mindig mindent megteszel azért, hogy teljesen elkerüld. A mai napnak azonban könnyítenie kell ezen az elhatározásodon, és új megvilágításba kell helyeznie a dolgokat.

Persze továbbra is tehetsz úgy, mintha nem látnád az írást a téged körülvevő falakon, különösen, ha a családi életedről van szó, de ez nem jelenti azt, hogy el fog tűnni. Ahelyett, hogy belehajolsz abba, ami felmerül, nyitott vagy az érzéseid feltárására, és megpróbálsz őszinte lenni magaddal, lehet, hogy pont erre volt szükséged mindvégig.

Vízöntő

A mai nap különösen erőteljes számodra, mivel a Merkúr és a Plútó nemcsak együtt halad át a Bak sorsdöntő fokán, hanem ez az életednek azon a részén belül történik, amely a tudatalattit irányítja.

A Bak energiája a tudattalan szektorodat uralja, amely titkokat, rejtett igazságokat és mély felismeréseket tartogat, amelyeket még fel kell tárnod. A Plútó itt van otthon, és ez hihetetlenül hasznosnak bizonyul számodra, mivel annyi gyógyuláson és új tudatosságra való jutáson mentél keresztül, de most egy korszak végét járod. Mert itt az ideje, hogy fogd mindazt, amit tanultál és feldolgoztál, és továbblépj velük az életedben.

Van egy régi sebzőkönyv, amely a szíved polcán létezik. És bár tudod, hogy mi az, mégis időről időre újraolvasod, mintha biztonságosabbnak éreznéd, mintha megengednéd magadnak, hogy teljesen kidobd. A mai váltás remélhetőleg lehetővé teszi számodra, hogy pontosan ezt tedd, hogy ne maradj le arról, ami az orrod előtt jön össze.

Rák

A tegnapi nap lehetőséget hozott a személyes életeddel való újrakapcsolódásra, mivel jobban összpontosítottál a saját fejlődésedre, karrieredre, vagy akár csak az élettapasztalataidra. Ez arról szól, hogy egyensúlyt teremts az életedben, mert víz jegyűként, aki vagy, időnként szinte becsaphatod magad, hogy azt hiszed, elégedett lehetsz pusztán az otthonnal és a szerelemmel. Ez két csodálatos tulajdonsága egy csodálatos életnek, de ez nem jelenti azt, hogy bűntudatot kellene érezned, ha többre vágysz.

A mai energia lehetőséget ad arra, hogy valóban véget vess annak a korszaknak az életedben, aminek mindenki másról kellett szólnia, csak rólad nem. Remélhetőleg a romantikus partnereddel együtt tudtatok átjutni ezen a növekedési időszakon, megtanulva, hogy minél egészségesebbek és boldogabbak vagytok, annál jobbak lesztek az életetek minden területén.

Ez lehetővé teszi, hogy néhány régi félelem vagy akár csak a viszonyulás módja végleg elmúljon. Bizonyos esetekben, mivel ez az utolsó fokozat, lehet, hogy beszélnetek kell arról, hogyan változott meg a kapcsolatotok, de ha emlékeztek mindenre, ami veletek történik, akkor ti is mindig, minden helyzetben megtaláljátok a fényt.

X