Ezeknek a csillagjegyeknek csodás napjuk lesz június 1-én

Halak

A mai nap teljesen csodálatos lesz számodra, kedves Halak. Méghozzá a leghosszabb idő óta! Néhányan hosszú hétvége előtt álltok, és a mai nap folyamán elrepültök. Szuper izgatottak vagytok emiatt. Mások remekül fogják érezni magukat, még akkor is, ha az életetek eléggé rutinszerű lesz. Ma a szokásosnál is csevegőbbek lesztek. Néhányan pedig sokakat meg fogtok nevettetni néhány jól elhelyezett viccel és könnyed ugratással.

Természetesen, mivel ez a hónap eleje, a fizetésetek is sokatoknak boldogságot fog okozni. Különösen, ha félretettetek néhány dolgot, amit meg akartok venni belőle. Ez akár egy film is lehet, amit már nagyon vártatok!

Csak arra figyeljetek, hogy a Ceres-szel szemben álló Neptunusz miatt néhányan hajlamosak vagytok megfeledkezni a szüleitekről, vagy megkérdezni, hogy jól vannak-e, csak mert annyira boldogok és elfoglaltak vagytok ezekben a napokban. Lehet, hogy édesanyád titkol valamit, mert nem akar téged nyugtalanítani.

Rák

Kedves Rák, a mai üzenet számodra az, hogy légy türelmes és figyelmes. Egyelőre ne tegyél semmilyen lépést. Ez még nem a megfelelő időpont. Vagy több információt kell gyűjtened és tovább tanulmányoznod az ügyet, vagy egy alkalmasabb/előnyösebb időpontban kell cselekedned. Ez nem a mai nap.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ennek ellenére a legjobbak listáján szerepelsz, mert a Skorpióban járó Hold elég jót tesz a napodnak. Általában akkor jársz jól, ha a Hold vizes jegyekben áll. Csak ne feledd, hogy küldj egy kis hálát az univerzumba, hogy az energia a megfelelő irányba áramoljon. Ha galambokat vagy kóbor állatokat etetsz, az is jó karmát hoz a könyvelésedbe.

A Rák jegyű Vénusz ebben az időszakban szemben áll a Plútóval. A Vénusz az Északi csomóponttal és a Chironnal is négyszögben áll. Ha tehát melankolikusnak érzed magad a szerelmi életed miatt, emlékeztesd magad mindazokra az emberekre, akik szeretnek és törődnek veled. Nem csak a romantikus szerelem az egyetlen fajta. És néha a plátói szerelem „túlszárnyalja” a romantikusat.

Néhányatoknak azért volt szüksége az utóbbi üzenetre, mert még mindig egy rossz kapcsolatban vagytok valakivel, aki iránt már nem éreztwk semmit. Ez a ti jeletek, hogy helyezzétek magatokat előtérbe, és lépjetek ki egy olyan kapcsolatból, amely csak úgy tesz, mintha „szerető” lenne, de a valóságban nem az.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

Kedves Skorpió, ha ma hirtelen késztetést érzel arra, hogy valami újba kezdj, ne tartsd vissza magad. A Hold a Skorpióban áll, az energia most a te sarkadban van. És néhányan közületek olyan ihletet kapnak, mint még soha. Sodródjatok az árral, és az áramlás a legőrültebb (de legcsodálatosabb) ötletekkel fog meglepni benneteket!

Ha egyedülálló vagy, a mai nap szintén nagyszerű nap a megnyilvánulási rituálékra számodra. Szóval gyűjtsd össze a hozzávalókat, és kezdj el manifesztálni! Csak győződj meg róla, hogy „kéréseket” fogalmazol meg „követelések” helyett. Az univerzum reagál az alázatra és a hálára.

Továbbá, ha még nem terveztél semmit a hétvégére, most itt az ideje, hogy megtedd. Az energia remekül alkalmas egy gyors kiruccanásra valahová a közelben. De attól függően, hogy mennyi vagyonnal rendelkezel, a közelség jelenthet egy teljesen más kontinensen lévő várost is.

X