Oroszlán

Tiszta kék égbolt és a béke a lelkedben vár rád ma, kedves Oroszlán. De még ha olyan helyen élsz is, ahol az időjárás mindig kiszámíthatatlan, akkor is elég jól fogod érezni magad ma. Sokan közületek végre megbékélnek valamivel, amit egy ideje figyelmen kívül hagytak. Vagy úgy döntöttetek, hogy új szemszögből tekintetek a helyzetre. Ez enyhíti a feszültséget a szívetekben és a csomókat a csontjaitokban, hogy úgy mondjam.

Természetesen a múltat soha nem lehet kitörölni. De a lezárás megtalálása nagyszerű dolog. És a mai nap erre az eshetőségre fog ösztökélni. Talán még arra is rájössz, hogy nem éri meg többé ennyi mentális helyet átengedni ennek a múltbeli problémának. Már úgyis nincs jelentősége az életedben.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

A Pallas a Plútóval szemben és a Mars a Neptunusz trigonjával teszi a napot nagyszerűvé az elmélkedésre. Itt az ideje, hogy kitaláld, mit tartasz értékesnek és fontosnak, és mit tarthat valaki más is annak. És ha e kettő között eltérés van… nos, a világon nem lehet mindenkinek megfelelni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X