Oroszlán

Tiszta kék égbolt és a béke a lelkedben vár rád ma, kedves Oroszlán. De még ha olyan helyen élsz is, ahol az időjárás mindig kiszámíthatatlan, akkor is elég jól fogod érezni magad ma. Sokan közületek végre megbékélnek valamivel, amit egy ideje figyelmen kívül hagytak. Vagy úgy döntöttetek, hogy új szemszögből tekintetek a helyzetre. Ez enyhíti a feszültséget a szívetekben és a csomókat a csontjaitokban, hogy úgy mondjam.

Természetesen a múltat soha nem lehet kitörölni. De a lezárás megtalálása nagyszerű dolog. És a mai nap erre az eshetőségre fog ösztökélni. Talán még arra is rájössz, hogy nem éri meg többé ennyi mentális helyet átengedni ennek a múltbeli problémának. Már úgyis nincs jelentősége az életedben.

A Pallas a Plútóval szemben és a Mars a Neptunusz trigonjával teszi a napot nagyszerűvé az elmélkedésre. Itt az ideje, hogy kitaláld, mit tartasz értékesnek és fontosnak, és mit tarthat valaki más is annak. És ha e kettő között eltérés van… nos, a világon nem lehet mindenkinek megfelelni.

Nyilas

A mai nap nagyszerű számodra, kedves Nyilas. Néhányan megfiatalodhattok, miután hosszú ideig rosszul éreztétek magatokat. Vagy felébredhettek, és hirtelen erősnek érezhetitek magatokat. A Mars az Oroszlánban határozottan fokozott lendülettel és erővel áld meg benneteket ebben az időszakban. Semmi sem ronthatja el a napodat. Az optimizmus és az öröm ettől függetlenül megmarad.

Ha egyedülálló vagy, vagy nemrég szakítottál valakivel, a Juno az Ikrekben felnyitja a szemed arra, hogy mit akarsz és mit nem akarsz egy romantikus párkapcsolatban. Lehet, hogy néhányan már voltatok harmadik féllel, és még mindig eléggé „ki vagytok akadva” a helyzet teljes szégyenétől, és attól, hogy egyesek szinte elvesztették az eszüket, hogy megkapják, amit akarnak. Elhatároztátok, hogy távol maradtok ettől, és mentek a boldog utatokon.

A piros szín ma jót fog tenni neked. Összességében ma magabiztosnak, erősnek, erőteljesnek és irányítónak fogod érezni magad. Ne felejts el vigyázni az egészségedre.

Bak

Kedves Bak, jobban meg kell válogatnod, hogy hová akarsz menni, és kivel akarsz társulni. Különösen a romantikában. Néhányan túl sok engedékenységet tanúsítotok olyasvalakivel szemben, aki nem érdemli meg. A jóindulatod lehetővé teszi, hogy vagy becsapjon téged, vagy olyan szerződésbe vonjon be, ami nem tesz jót neked. Ne hagyd magad elragadtatni a felszíni csillogástól. Koncentrálj a dolog lényegére, és tudni fogod, mit kell tenned.

A Hold a Szűzben áll ma számodra kedvező helyzetben. Így ma nagyon tiszta fejűnek és módszeresnek fogod érezni magad. Még az is lehet, hogy a szokásosnál gyorsabban kipipálod a teendőid listáját. Bár, ha a Bak évszak vége felé születtél, a napod kissé másképp alakul. Most ugyanis a retrográd Plútó árnyéka alatt állsz. Ezért frusztráltnak érezheted magad a hátbatámadó megjegyzések miatt, vagy azért, mert a színfalak mögött megpróbálnak alulértékelni téged. A passzív-agresszivitás ma az idegeidre fog menni.

Néhányatoknak azonban fel kell készülnie. Ha olyasvalakivel van dolgotok, aki bolondnak vagy naivnak tart benneteket, ne lepődjetek meg, ha hihetetlenül felhúzza magát, amikor a saját játékával veritek meg. Ne feledjétek: Ha egyszer le tudtátok győzni, akkor újra meg tudjátok tenni.

X