Ezeknek a csillagjegyeknek csodás napjuk lesz szeptember 16-án, Szombaton

Bika

Kedves Bika, egy mérgező ciklus vége közeledik számodra. Lehet, hogy ez nem ma történik meg, de elég jelet és szinkronizációt tapasztalsz ahhoz, hogy tudd, ez már a sarkon van. Tarts ki tehát, és folytasd, amit eddig is tettél magadért ebben a zűrzavarban. Azért vagy a legjobb horoszkópok listáján, mert a tetteid a lehető legjobb jövőhöz igazítanak.

A Szaturnusz retrográd a Halakban ma a sarkodban van. Ez azt jelenti, hogy keményen meg kell dolgoznod az életedben jelentkező előnyökért, de a bolygók a sikeredért drukkolnak. Olyanok, mint egy elhivatott edző, aki egy válogatott sportolót edz. Soha nem fogsz rossz irányba kanyarodni, ha tudod, mi a tét.

Továbbá, ha a nap vége felé hirtelen melankolikusnak érzed magad, adj teret magadnak, hogy könnyek által tehermentesítsd magad. Tudományos szempontból a könnyek köztudottan oldják a stresszt. A belső erő megtalálása szempontjából, ha így teszel, elkerülheted a sírás körüli negatív kondicionáltságot, és kiválaszthatod, hogy milyen cselekedetek tesznek neked jót, és melyek nem.

Ikrek

Kedves Ikrek, ne hagyd, hogy külső vélemények olyan cselekedetre késztessenek, amit életed végéig bánhatsz. Ilyen lehet a döntés arról, hogy mit tanulj az egyetemen, hol telepedj le a házastársaddal, vagy akár az is, hogy kivel lógj együtt, és kivel ne. Ha valaki túl nagy befolyást gyakorol rád, és elszigetel másoktól, légy különösen óvatos, mert lehet, hogy nem a te érdekeidet tartja szem előtt.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 29-én

A mai nap dolgai olyan embereken keresztül jutnak el hozzád, akik a megfelelő irányba löknek, vagy elejtenek egy olyan információt, amiről nem is tudtad, hogy szükséged van rá. Légy éber, ahogy az életedben haladsz, hogy elkapd ezeket a szerencsés véletleneket.

Ma a víz gyógyító tulajdonságait élvezheted. A víz segít összekapcsolódni az áramlás, a türelem és a perspektíva energiájával. Ha nem élsz víz közelében, vegyél egy spirituális fürdőt vagy nyugtató zuhanyt. Park vagy strand közelében laksz? Tölts időt a természetben, és tartsd nyitva a szemed, éberen a fülét. Így extra üzeneteket vehetsz fel a körülötted lévő világból.

Bak

Kedves Bak, ma olyan szépnek fogod érezni magad, hogy véletlenszerűen megállíthatnak és megdicsérhetnek az úton! Néhányan úgy érezhetitek, mintha egyik napról ragyogáson mentetek volna keresztül. Ez az energia nem egyik napról a másikra jön. Már egy ideje felgyülemlett. Úgy tudsz ezzel foglalkozni, hogy úgy öltözködsz, ahogyan neked (és nem másnak) „helyesnek” tűnik, és arra mész, amitől jól érzed magad, függetlenül attól, hogy mások mit mondanak.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek a barátságai javulnak szeptember 29-én

A Szaturnusz Retrográd Halakban a Merkúrral szemben a Szűzben most hatással van rád. A Lilith a Szűzben szintén rádveti a hálóját. Ez azt jelenti, hogy most egyedülállóan jó helyzetben vagy ahhoz, hogy hasznot húzz az életedben előforduló nézeteltérésekből és konfliktusokból. Csak te fogod tudni, hogy ez mit jelent.

Néhányan közületek erőteljes helyzetben vagytok ahhoz is, hogy életre keltsétek a megnyilvánulásaitokat. Ez különösen igaz, ha a Napjegyetek a Bak utolsó dekádjában áll. Használjátok ki ezt, és ma végezzetek egy manifesztációs rituálét. A szoláris rituálék ebben az időszakban sokkal hasznosabbak lesznek számotokra, mint a holdiak.

X