Skorpió

Rengeteg választásod van, kedves Skorpió. Ez vár rád ma. Bármi, amit csak szeretnél, csak egy koncentrált szándékra van szükséged. Ezért győződj meg róla, hogy azokra a dolgokra összpontosítasz, amelyek valóban számítanak, és kerüld el a negatív gondolatokat és a megszállottság spirálját. Ha ez utóbbinak engedsz, véletlenül valami kellemetlen dolgot manifesztálhatsz.

A Bika jegyű Jupiter ma a te oldaladon áll. A pénzügyek csillagjegyében a szerencse bolygójaként hamarosan várhatsz némi változást. Ezek azonban nem biztos, hogy mindannyiótok számára pénzben kifejezhetőek. Egyesek számára a váratlan pénzesemény olyan ajándék lesz, amely akkor segít ki benneteket, amikor a legkevésbé számítotok segítségre. Ez akár egy olyan ajánlás is lehet, amely több választási lehetőséget tesz az asztalotokra, mint amennyit korábban kaptatok.

Néhányatoknak hasznára válik, ha ebben az időszakban kötődést alakítotok ki egy általatok választott kristállyal. Válasszátok azt, amelyik vonzza a lelketeket, függetlenül attól, hogy milyen tulajdonságai vannak. Ezután meditáljatok, miközben tartjátok a kristályt azzal a szándékkal, hogy az a lelketek részévé váljon. Ha a rituálé után viseled ezt a kristályt magadon, az segíteni fog abban, hogy szándékaidat és megnyilvánulásodat a megfelelő irányba összpontosítsd.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek December 6-án

Rák

Ki a barátod, és ki az ellenséged, kedves Rák? Ez a nap nagy kérdése. De ne légy morózus. Nem véletlenül vagy a legjobb horoszkópok listáján. Ha foglalkozol ezzel a kérdéssel, az segít meglovagolni az érzelmeid hullámát, és jobban hallgatni az intuíciódra, különösen, ha a közelmúltban nézeteltérésed volt egy hozzád közel álló személlyel. (Talán még tegnap is!)

A Hold a Vízöntőben és a Plútó a Bakban ma a sarkadban van, de furcsa módon. Közel vannak egymáshoz, de nem állnak konjuktusban. És azért vannak itt, hogy megtanítsanak arra, milyen értéket képvisel az érzelmi hevesség, és hogy ne törődj azzal, hogy mások mit szólnak a személyiségedhez. Mindenki a maga módján. Ha pedig nem tetszik nekik, amit látnak, társuljanak a lélektörzsükkel, és ne vesztegessék tovább az idődet.

Ez azt is jelenti, hogy neked most a lélektörzseddel kell társulnod. Szánj időt azokra, akik valóban a világot jelentik neked. Még ha nem is tudsz nekik sokat adni, az együtt töltött idő számítson. És ha ismeritek egymás szeretetnyelvét, még jobb!

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 7-én

Kos

Izgalmas kaland vár rád, kedves Kos. Hallgatsz-e lelked hívására, és belevágsz-e? Vagy maradsz, ahol vagy, és hagyod, hogy a társak nyomása és mások félelmei eltérítsenek az igazi utadról? Bízz magadban és az intuíciódban. Kos jegyűként a fizikai tested nagymértékben ráhangolódik a világ ritmusára. Tehát figyelj a fájdalmakra és a furcsa rázkódásokra! Ezek metaforák és üzenetek. (Ez nem vonatkozik azokra a helyzetekre, amikor ismert egészségügyi problémád van. Ez csak azokra a furcsa eseményekre vonatkozik, amelyek soha nem ismétlődnek meg).

A Halak jegyében álló Neptunusz ma a sarkadban áll. Adj szárnyakat a képzeletednek, és ne tartsd magadat vissza. Az álmodozás a döntéshozatal egyik formája. És mivel ez a kedvezményezett a vakfoltodban rejtőzik, akkor is a helyes következtetésekre fogsz jutni, ha nem is tudod pontosan, hogyan jutottál el hozzájuk.

Néhányatoknak hasznára válik, ha most közelebbről megvizsgáljátok az élethelyzeteteket. Boldogok vagytok ott, ahol vagytok? Vagy megérdemelsz valami jobbat? Ha megálmodod, meg is tudod valósítani.

X