Rák

Kedves Rák, bízz magadban, miközben végigmész a napon. Lehet, hogy túlságosan érzelmesnek és zavarodottnak érzed magad a további utadat illetően, de a szerencse most az oldaladon áll. Nem fogsz meginogni; nem fogsz elesni. Csak rá kell hangolódnod a benned élő holdi bölcsességre és mágiára, és napról napra nyilvánvalóvá válik számodra az előre vezető út.

A Rákban álló Vesta a Vízöntőben álló Hold trinusában ma a te oldaladon áll. Persze, mivel a Vízöntő utolsó fokán álló Hold szoros kapcsolatot alakít ki a Halakban járó Szaturnusszal, a szórakozás és a kemény munka közötti határvonal ma elmosódhat. A biztonság kedvéért! Hirtelen megmutathatja neked valaminek a szépségét, amit eddig figyelmen kívül hagytál, talán a munkádat. Talán az előítéleteid vagy mások szavai miatt nem láttad meg a kezedben tartott nyereményt.

Szánj ma egy kis időt arra, hogy valóban tudomásul vedd az életedben lévő összes áldást. Felejtsd el, hogy mások mit gondolnak, és a kicsinyes politikájukat. Kevés erősebb dolog van a világon, mint a hála és a jóakarat energiája.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Kos

Kedves Kos, az élet legnagyobb áldásai nem azok a dolgok, amelyeket felhalmozhatunk, vagy a házak, amelyekben élhetünk. Hanem a szerető emberek, akik megtisztelik az életünket és mellettünk állnak. A mai nap alkalmas arra, hogy megünnepeld azokat a szeretteidet, akik az életedben vannak, akár nyíltan, akár a szíved mélyén. Akár egy sárga gyertyát is meggyújthatsz, hogy ezt tükrözd.

A Kosban járó Chiron a Mérlegben járó Marssal szemben ma a te sarkadban áll. Ne menekülj a lelkeden lévő sebek elől. Értékes tanulságok vannak beléjük szőve. Kozmikusan most arra vagy beállítva, hogy közelebbről is megvizsgáld a poggyászodat, és ne hagyd, hogy összezúzzon. És amikor ezt megteszed, észre fogod venni, hogy érzelmileg sokkal erősebb vagy, mint gondoltad. Ez kellemes meglepetés lesz.

Az Északi Csomópont a Kosban természetesen a kozmikus őrződ ebben az időszakban. Szóval hallgass a hívására, és merülj el a mélybe, a tudatalattidba. Azért szerepelsz a legjobb horoszkópok listáján, mert ezek a belső csatározások segítenek abban, hogy önmagad legerősebb változatává válj.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Vízöntő

Kedves Vízöntő, a mai nap energiája nagyon befelé forduló és nyugodt a számodra. De ez nem jelenti azt, hogy bent kell maradnod a házban, és el kell fordulnod a világtól. Az energia mindaddig áldásos lesz számodra, amíg olyan emberekkel veszed körül magad, akik békét hoznak neked, és otthon érzed magad, még akkor is, ha a szabadban vagy.

A Hold a Vízöntőből a Halakba lép a nap folyamán. Ne lepődj meg tehát, ha érzelmeidet reggel szilárdnak, késő este pedig lazábbnak érzed. Persze, mivel a Hold a Szaturnusszal alkot konjunkciós aspektust, nem kell aggódnod, hogy véletlenül SMS-t írsz az exednek. De jól fog jönni, ha később este naplózod az érzéseidet, így a Halak energiája segíthet előhozni a tudatalattid mélyéről a fontos üzeneteket.

Dolgozhatsz egy ametiszt ingával is, vagy egy füstkvarcból készült gömbbel, hogy segítsen összpontosítani a szándékaidat. De egy egyszerű 5 perces légzőgyakorlat is megteszi ugyanezt, ha nem akarsz drága kristályokra költeni.

X