Kos

Ha kezded úgy érezni, hogy egyes „nehéz napok” miatt kiszorulsz, értsd meg, kedves Kos: nagyon-nagyon keményen próbálod magad és mások életét is jobbá tenni, és ezeken a napokon nehézzé válik az életed.

Ezekben az átvonulásokban az univerzum látszólag nem figyel rád; próbálkozol, figyelmen kívül hagynak, kudarcot vallasz, és szuper rosszul érzed magad. Ez nem a te hibád, ugyanolyan fantasztikus vagy, mint amilyennek hiszed magad, de az olyan átvonulások során, mint a Merkúr Szaturnusz fenyszög, tudnod kell, mikor kell feladnod, és a mai nap, 2023. május 12. talán egyike ezeknek a napoknak.

Lehet, hogy ma egy családtagodhoz fordulsz, és amikor már azt hiszed, hogy végre eljutottál oda, ahol megértik az érveidet, bármi legyen is a téma, rájössz, hogy mindaz, amiért az előbb még lelkesítetted őket, soha nem valósulhat meg, valami új körülmény miatt, amire nem számítottál. A frusztráció a nap szava, mert … olyan keményen próbálkoztál. Tényleg megpróbáltad.

Skorpió

Bár senki sem szereti, ha azt mondják neki, hogy meg kell fordulnia, és képletesen szólva haza kell mennie, te még kevésbé akarod ezt, különösen annak fényében, hogy ezt a másfél tonna erőfeszítést olyasmibe fektetted, amiről úgy gondolod, hogy pozitív és hasznos mások számára.

Lehet szó egy prezentációról vagy valamilyen szóbeli közlésről, amiről tudod, hogy pozitív és életigenlő, és mégis, itt vagy, megrekedtél valamilyen helyzetben, ami nem engedi, hogy továbblépj.

A Merkúr-Szaturnusz fenyszög ott van, hogy elzárja a bejutásodat, és te nehezményezed a jelenlétét, és nem érted. Semmi jó okod nincs arra, hogy a mai napon ilyen erős legyen a nyűg, mégis minden lépésednél blokkolva vagy.

Nyilas

2023. május 12-én a Merkúr-Szaturnusz fényszögként ismert akadálypályán kell áthaladnod, és ez nem éppen az, amire ma gondoltál. Azt szeretted volna, ha a mai nap egyike legyen azoknak a csodálatos Nyilas-talentumos napoknak, amikor te dönthetsz, és őrülten szórakoztató dolgokat hozhatsz létre magadnak.

Annak ellenére, hogy annyi mindent elterveztél, és olyan jól felkészültél arra, ami rád vár, úgy fogod érezni magad, mintha most ébredtél volna fel a „The Last of Us” egyik epizódjában vagy valami zombiapokalipszis-filmben, ahol minden zárva van, és senki sincs a közelben.

Ez a Merkúr-Szaturnusz tranzit gondoskodik arról, hogy a hangod ma ne hallatszódjon, ami nagy kár, mert már teljesen készen álltál arra, hogy kreatív energiával fejezd ki magad. Csak szórakoztató dolgokat szeretnél csinálni, és ezen a napon minden azt mondja, hogy „NEM”.

X