Ezeknek a csillagjegyeknek durva napjuk lesz május 26-án

Bika

Az összes csillagjegy közül te vagy a leghajlamosabb az unalomra. Bár kreatív projektekkel is kitöltheted az idődet, nem mindig van kedved hozzá, ezért a mai napon, 2023. május 26-án, a Hold-Uránusz négyzete alatt úgy érezheted, hogy kezdesz ideges lenni, annyira ideges, hogy a végén talán felhívsz egy barátodat, hogy egyszerűen csak megnehezítsd a dolgát … valamivel … bármivel.

Nem a hatás kedvéért mész, de ha egyszer rájössz, hogy negatívan is foglalkozhatsz ezzel a személlyel, akkor rájössz, hogy legalább van mit tenni, és ez segít kiégetni a féktelen energiát, amivel felébredtél. Ami miatt ez a nap nehéz lesz számodra, az az, hogy miután leteszed a telefont ezzel a barátoddal, megbánod, hogy úgy éreztetted vele, mintha a bánatod és a nehézségeid lerakóhelye lenne, és bűntudatod lesz emiatt. Talán ideje lenne beszerezned egy könyvet, kedves Bika.

Oroszlán

Általában nem okoz gondot, hogy fenntartsd az érdeklődésedet, és az olyan dolgok, mint az unalom és a közöny, olyan dolgok, amelyeket „méltóságodon alulinak” tartasz. És akkor 2023. május 26-án megtapasztalhatod ezeket az érzéseket, mert a Hold-Uránusz négyzet tranzitja hajlamos az egóddal dolgozni. Az unalomérzetet a képzelőerő hiányával teszed egyenlővé, és ez az, amiben neked nincs hiányod … szóval akkor mi folyik itt?

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Talán csak egy emberi lény vagy, kedves Oroszlán? Ez az, ami ma megfog téged. Az történik, hogy egyszerűen csak rosszkedvű vagy, amit nem tudsz helyrehozni, mert ma nem működik az agyad … a fantáziád kiszáradt, és bár tudod, hogy ez csak a mai napra szól, mégis zavar, hogy nem tudod magad „kigondolni” ebből a mókából. Lehet, hogy ilyenkor másokhoz fordulsz szórakozásért, mert biztosan nem te vagy az, aki ma boldoggá teszed magad, kedves Oroszlán.

Mérleg

Ami ma az idegeidre megy, az az, hogy a Hold-Uránusz tranzittal úgy tűnik, hogy szinte mindennel elégedetlen leszel, amit csinálsz. Lehet, hogy ezt a napot csak azért tetted volna félre, hogy valami fantasztikus kreatív projektbe vágj bele, de ahogy az lenni szokott, 2023. május 26-án nem fogod tudni összeszedni magad.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Persze, előfordulnak ilyen dolgok, különösen, ha valami kreatív dologgal próbálkozol, de a Hold-Uránusz négyzete alatt úgy fogod érezni magad, mint egy tehetségtelen lúzer, aki két pálcikát sem tud összerakni, hogy megmentse az életét. Elégedetlen vagy, és egy kis önsajnálaton dolgozol. Amint megunod az önsajnálatot, találsz valakit, akinek a szórakoztatásodra ellenszegülhetsz. Ez sem fog sikerülni, de addigra remélhetőleg már a nap végére érsz, és holnap frissebb, jobb hozzáállással kezdheted újra, mint amilyet a Hold-Uránusz hozott neked.

X