Kos

Ne kételkedj a belső erődben, kedves Kos. Ne hagyd, hogy a múltban történtek diktálják vagy döntsék el, mit fogsz most tenni. Ehhez azonban meg kell békélned azzal, ahogyan a dolgok alakultak. Meg kell találnod az elfogadást. Mások a saját szempontjaik és perspektívájuk szerint fogják megbélyegezni a tetteidet, de ahhoz, hogy ez ne befolyásoljon téged, emlékezned kell arra, hogy ki is vagy valójában. Emlékezned kell arra, hogy bármit meg tudsz teremteni az életedben, amire vágysz, és hogy azok a tulajdonságok, amelyek miatt mások leminősítenek, ugyanazok, amelyek azzá tesznek, aki vagy. A tervekkel ellensúlyozhatod az impulzivitást, és az asszertivitást ellágyíthatod azzal, hogy teret engedsz mások érzéseinek.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Ez az erőteljes újhold arra hivatott, hogy segítsen visszatérni az autentikus lelkedhez. Ez az alapja mindannak, amit ma építesz, és amit a következő évben építeni fogsz.

Ha van olyan hely, ahol visszatartottátok az igazságodat, ez egy kiváló alkalom arra, hogy olyan beszélgetéseket folytass, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy visszalépj az átláthatóságba és az erőbe. Ha birtokba veszed az igazságodat, azt soha többé nem tudják majd felhasználni ellened, ami azt is jelenti, hogy szabadon megragadhatod az új kezdetet, amely már most bimbózik az életedben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X