Bika

Az élet mostanában felgyorsul számotokra. De a tempó nem marad örökké ilyen. Próbálj meg úgy gondolkodni, mint egy maratoni futó, és a következő napokban vagy hónapokban jobban fogod tudni nyújtani magad. Csak ne feledd, nem gyakran fordul elő, hogy a csillagok ilyen szépen együttállnak egy csillagjegy számára. Fontos, hogy most kihasználd a jó bolygók és pontok koncentrációját a Bikában. Még a sors északi csomópontja is itt van!

A befelé fordulóbb megközelítés ma jobban fog működni számodra. Igyekezz tehát a terveidet a közeledben, az ötleteidet pedig még közelebb tartani magadhoz. A Bikában tartózkodó Merkúr retrográd mozgása lassan közeledik a Bikában lévő Északi Csomópont felé. Tehát számíts arra, hogy bármelyik nap történhet veled valami sorsdöntő dolog. Akár ma is megtörténhet!

Van, akinek nincsenek támogató emberek a környezetében, vagy sok gyűlölködője van, akik ki nem állhatják a bátorságodat. Azzal, hogy megpróbáljátok megváltoztatni a narratívát, most nem fog menni. Csak elkékítenéd magad. Jobb, ha hagyod, hogy a tetteid magyarázzák meg helyetted a helyzetet.

Ikrek

A nap viszonylag nyugodt lesz számodra. De a hangsúly nagyrészt a szerelmen lesz.

Ha párkapcsolatban élsz, a Juno-Plútó trinus miatt a bensőséges energia fokozott lesz közted és a partnered között. A Junóval szemben álló Hold azonban elárulja, hogy egyikőtök elkötelezettebb lehet, mint a másik. Lehet, hogy egyikőtök poliamor kapcsolatban él, vagy több intim partnere van egy nyitott kapcsolatban.

A furcsa az, hogy te és a partnered mentálisan egy hullámhosszon vagytok ilyenkor. Az értékrendetek jól összehangolódik (Vénusz-Szaturnusz trigon), és toleránsabbak és nagylelkűbbek vagytok egymással szemben (Vénusz-Jupiter fényszög). De egyikőtök sem biztos abban, hogy a kapcsolatotok néhány évnél (vagy hónapnál) tovább tart. Van, aki azért érzi így, mert te és a másik feled különböző családi háttérrel vagy etnikumhoz/kultúrához tartozik.

Az elkövetkező napok és hónapok fogják megmutatni, hogyan alakulnak a dolgok. De van rá esély, hogy ez a „nem vagyunk egymásnak teremtve” érzés idővel elmúlik, ahogy a kapcsolat erősödik.

Oroszlán

A mai nap remek alkalom arra, hogy kreatív tevékenységet folytass, vagy több kreativitást vigyél be a mindennapjaidba. Néhányan talán ma festik a házuk egy részét, vagy a nap későbbi részére terveznek egy barkácsolási projektet. A Hold és a Neptunusz Pallas-trónja mindenképpen megkönnyíti, hogy kreatívak maradjatok, és ragaszkodjatok a céljaitokhoz. De ne cenzúrázzátok magatokat túlságosan, ha véletlenül eszetekbe jut egy ötlet, miközben éppen valamit csináltok. A kreatív irányításnak néha jót tesznek a szokatlan, rögtönzött kiegészítések.

Ne próbálj meg azonban ma bármit is elindítani. A Jupiter, az Északi Csomópont és a Merkúr retrográd négyszögével szemben álló Pallas miatt a reakció a legjobb esetben is lanyha lesz, rosszabb esetben pedig nem is lesz. Hagyd az ötleteket és projekteket egyelőre a színfalak mögött lappangani és fejlődni. A bolygók a jövőben jobban fognak együttállni. Különösen az Oroszlán-szezonban néhány hónap múlva.

X