Szűz

A mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy őszintén szemügyre vedd az életedet, és megnézd, mitől érzed úgy, hogy valami nincs teljesen rendben. Ez az érzés már az év eleje óta ott motoszkál a fejedben. Tudod, hogy valaminek változnia kell, de bármit is tettél az elmúlt hetekben, az nem hozott változást abban, hogy elnyomja ezt a benned lévő zsörtölődést, vagy hogy több beteljesülést hozzon.

Kedves Szűz, képes leszel tisztán látni, mi nincs összhangban, vagy mitől fosztottad meg magad.

Bármennyire is szeretnéd, hogy valami jó legyen, ez nem jelenti azt, hogy az neked van szánva. Keresd meg, mi felé irányítanak, hogy engedd el magad és fedezd fel. Próbáld meg nem lebeszélni magad semmiről, ehelyett próbálj ki mindent.

Az Április végi események ez idő tájt fognak összeállni, és így tisztább képet kapsz arról, hogy mi működik az életedben, és mi nem. Most végre elkezdheted összerakni a darabkákat, hogy az élet, amit élsz, az legyen az, amit neked szántak.

Bak

A Hold a Rákban áll, a nap első felében a romantikus kapcsolatokat fogod kiemelni az életedben. Álmodozó Bak jegyűként hajlamos lehetsz arra, hogy mindig félig teli poharat láss, még akkor is, ha az egész csak illúzió.

Ez a holdi energia azonban lehetővé teszi, hogy arra összpontosíts, mik az igényeid egy kapcsolaton belül, és arra ösztönöz, hogy pragmatikusan állj hozzá, és alkalmazkodj ahhoz, hogy ezek teljesüljenek. A szerelem nem csak a csábító romantikáról szólhat, hanem azt is magában kell foglalnia, hogy valaki fizikailag, érzelmileg és mentálisan hogyan jelenik meg, hogy támogasson és bátorítson benneteket.

Kedves Bak, a mai Hold teret teremthet arra is, hogy elgondolkodjatok a kapcsolat álmai és a valóság közötti egyensúlyon.

Ez azonban nem csak a viszálykodásról vagy a megoldandó dolgokról szól, mivel a bolygóállásnak köszönhetően te és bármelyik jelenlegi vagy leendő partnered heves vágyat fog érezni arra, hogy a vágyaitok szerint cselekedjetek.

Ennek energiája lehetővé teszi, hogy úgy érezd, nagyobb egyensúly van az életedben és a kapcsolatodban. Mindez annak felismeréséről szól, hogy nem számít, milyen szép is lehet egy kapcsolat, a lényeg az a munka, amit te és a másik tesztek azért, hogy ez a kapcsolat valósággá váljon.

Rák

Bár a Hold ma a Rákba lép. Ez sok szempontból megadja neked a telihold előnyét a te jegyedben is. Azzal, hogy tavaly ősz óta ilyen személyes változásokon mentél keresztül, azon dolgoztál, hogy új és erősebb alapokra helyezve kezdd elölről.

Kedves Rák, az energia és a Hold lehetőséget ad arra, hogy új megvilágításban fedezd fel, mi az, ami mélyen fontos számodra.

Ez azonban csak az első lépés. A következő az, hogy képes legyél munkát és időt fektetni abba, hogy mindezt átvedd, és olyan életet alakíts ki belőle, amilyet valóban élni szeretnél.

Miközben hajlamos vagy arra, hogy csodálatos ötleteid legyenek, azt is megtanulod, hogy a tervek és a részletek aprólékosságára van szükséged ahhoz, hogy mindezt valóra váltsd. Mivel a Hold ma a Rák-ban van, érezni fogod ennek az egyensúlynak a lüktetését, amely a bátorság és a cselekvés felé terel.

Ne félj, ha rájössz, hogy még mindig le kell vetned az életed azon részeit, amelyek már nem működnek, hogy helyet csinálj annak, ami fog. Ez egy olyan pont, ahol fel kell ismerned a befektetett munkát, ugyanakkor azt is, hogy van még mit tenned

X