Rák

A Mars és a Vénusz is a Rák jegyében áll most. Ha tehát szerelmet próbálsz kinyilvánítani (vagy elmélyíteni a partnereddel való köteléket), akkor most itt a tökéletes alkalom erre. Sokan a világ tetején érzik majd magukat ma, amikor a főnökük vagy a szüleik hirtelen nagy támogatást mutatnak feléjük. Folyamatosan gyűjtötted a bátorságot, hogy vagy felfedd a jövőbeli terveidet, vagy végre leszűkítsz egy kiváló tervet a sikerhez!

Csak légy óvatos, és ne hagyd, hogy a dicséret és a támogatás a fejedbe szálljon. Az energiák ma a kedvedre vannak, így minden extra könnyűnek fog tűnni, vagy a kihívásokat leküzdhetőnek érzed majd. Ez azonban nem lesz mindig így. Emellett a Vénusz négyzete a Szaturnusz és a Marssal szemben áll a Holddal, ami a mai napot egy nem túl szigorú nappá teszi számodra. Ha tehát egy exed megpróbál visszatérni, vagy valaki vörös zászlókkal próbál udvarolni neked, egy pillanatig sem fogod szórakoztatni.

Bika

Ha azt tervezed, hogy megkérdezed a partneredtől, hogy hozzád megy-e, a mai nap remek alkalom erre. Az Északi Csomópont fényszöge a Szaturnusszal és a Vénusszal tökéletesen alkalmas arra, hogy a következő szintre lépjenek a dolgok, és elmélyítsétek az elkötelezettséget. Ez lehet egy életcél vagy projekt melletti elköteleződés is. Alkalmazd az életedre, ahogyan az illik hozzá. A Nap az Uránusszal konjugálva gyönyörű kapcsolatokat alakít ki a Holddal, a Marssal, a Szaturnusszal és a Ceres-szel. Így a kreatív energiák ma úgy fognak áramlani, mint még soha.

Ne lepődj meg, ha azt amin most dolgozol, részben félreértik, még akkor is, ha az emberek mindent megtesznek, hogy támogassanak.  Jelenleg a korábbinál előrébb jársz, és ez jó dolog! Vigyázz azonban a hamis vezetőkkel, akik megpróbálnak téged csak névleg a „helyettesükké” tenni. Van, aki olyan emberrel áll szemben, aki elhiteti vele, hogy megért és segíteni akar, hogy eljuss a következő szintre, és győzz az életben, de ő csak szolgaként akar használni téged, hogy kielégítse az igényeit.

Bak

A Hold a Bakban ma a világot a tenyeredbe helyezi. Hozd ki belőle a legjobbat! Ne feledd: használhatod a hatalmadat, vagy valaki más használhat téged, mint egy erőszerszámot. Legtöbbször az utóbbira nehéz rájönni, mert egyesek nagyon alattomosak. A Hold a Plútó és a Marssal szemben álló Holddal ma bíznod kell az ösztöneidben és az ötleteidben – még akkor is, ha valaki azt próbálja mondani, hogy csak azért próbál segíteni, mert „tapasztaltabb nálad”.

Néha a legkreatívabb ötleteket eleinte félreértik, viccnek tartják. Még J. K. Rowlingot is 12 kiadó utasította el, mielőtt valaki megragadta a lehetőséget… és a többi már történelem. A lényeg az, hogy az egyének nem tudják jól megítélni, hogy mi fog tetszeni a tömegeknek, függetlenül attól, hogy mennyire tartják magukat szakértőnek egy adott területen. Tehát kövesd a szíved, és a helyes út hamarosan megmutatkozik.

X