Ezeknek a csillagjegyeknek izgalmas napjuk lesz április 1-én

Bika

Az Uránusz a saját jegyedben ma aktiválja az első házad témáit, ami azt jelenti, hogy friss energiát és izgalmat hoz az életeddel kapcsolatos új és feltörekvő meggyőződések és vágyak felé. Mivel az Uránusz négyszögbe kerül az Oroszlán Holddal, amely az otthonod és a családod negyedik házát aktiválja, valószínűleg van valami, amit ezen a területen meg akartál változtatni. Az első házadban az Uránusz hatalmas változásokért felelős azzal kapcsolatban, hogy hogyan látod az életet, és mennyire hitelesen mutatod meg magad.

Mivel az Oroszlán Hold az otthoni ügyeket említi, ez egy izgalmas időszak a változásra, ami megerősödik, mivel a Hold később négyzetet alkot a Bika első házában lévő Vénusszal. Ez az energia számodra arról szól, hogy elfogadod, amit magadról tanultál, és tiszteletben tartod azt, bármi is legyen a láthatáron, ami az otthont illeti – és azt, hogy kit tekintesz családtagnak.

Kos

A jelentős változások idején határtalan öröm van jelen. A Jupiter, a bőség, a terjeszkedés és a szerencse bolygója először tavaly év végén lépett újra az csillagjegyedbe. Azóta azon halad, segít neked abban, hogy a legjobb önmagaddá válj, és javítsd az anyagi helyzetedet. Mivel februárban a Kos csillagjegyedben állt, nagyobb hangsúlyt kapott az önérzeted és az, hogy mit akarsz az élettől. Mivel a stellium még mindig érvényben van, ez az átalakulás erőteljes időszaka a számodra.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Azonban az örömnek is helye van az út során. A mai nap erről szól, mivel a Kosban járó Jupiter trigont alkot az Oroszlán Holddal, aktiválva az örömök ötödik házát. Az ötödik ház szabályozza az élvezetet, az örömöt, az önkifejezést és a kreativitást. Segít újra felfedezni, mi az, ami izgatja a lelkedet, és kíváncsisággal foglalkoztatja az elmédet. Segít abban is, hogy emlékezz arra, ami boldoggá tesz, még akkor is, ha ez átmenetinek tűnik. Végső soron a mai nap segít emlékeztetni téged arra, hogy minden növekedésed megéri, mivel nagyobb teret teremtesz annak, hogy minden jó megjelenhessen az életedben.

Oroszlán

A Hold ma tovább halad a saját csillagjegyedben, és aktiválja az első házád témáit, amelyek az életre vonatkozó vágyaidat és álmaidat érintik. Eközben négyszögbe kerül az Uránusszal és a Vénusszal a Bikában, kiemelve a karriered tizedik házát, majd trigonba kerül a Jupiterrel a Kosban, amely a szerencse és a bőség kilencedik házát irányítja. Itt az ideje, hogy izgatottá válj az életed azon szakasza miatt, amelyben most vagy. Légy izgatott, hogy merre tartasz, és hagyd, hogy bízz ezekben az érzésekben.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A karrieredben még több szenvedély fog megjelenni, és az életed kibővül a sok szerencsés lehetőséggel, ami érkezik. Csak annyit kell tenned, hogy megengeded magadnak, hogy ne csak azt lásd, hogy megérdemled, hanem azt is, hogy ahhoz, hogy megkapd az életet, amiről álmodtál, másképp kell csinálnod a dolgokat. Még ha kezdetben ijesztőnek is tűnik, az univerzum teljes mértékben támogat téged abban, hogy elérd a csillagokat és a Holdat.

X