Ezeknek a csillagjegyeknek kellemetlen napjuk lesz május 8-án, hétfőn

Oroszlán

A kiválóságra törekszel, és amikor a fejedbe veszed a dolgot, úgy érzed, mintha egy rakétahajón ülnél, amelynek pályája a siker felé mutat. Az a baj veled, Oroszlán, hogy nem tudsz kevesebbet elviselni, mint a csillagászati sikert, és ha csak egy kicsit is kudarcot vallasz, a végén még magadat is ostorozod. A Bak Hold idején megkísérled a lehetetlent, pedig számodra semmi sem lehetetlen.

Miközben azt teszed, amire más ember nem képes, falba ütközöl, és ezt a falat, ami szimbolikus, személyes sértésnek fogod érezni: nem azért vagy itt, hogy falakkal foglalkozz, és ha nem tudsz átmászni rajta, megalázva érzed magad.

Ez több mint valószínű, hogy a munkáddal kapcsolatos, ahogy a Bak Hold-átvonulások általában, és ezen a napon, május 8-án legszívesebben elrejtenéd az arcod, mert olyannyira teljes szívedből hiszel a képességeidben, és ma csak a nullával tudsz előállni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

A perfekcionizmus ismert Szűz tulajdonság, és bár nem feltétlenül felelsz meg nap mint nap az elvárásaidnak, ha úgy döntesz, hogy valami tökéletességet követel, csak erre tudsz gondolni – különösen, ha neked kell ezt a tökéletességet nyújtanod.

A május 8-i Bak Hold idején ismét abba a helyzetbe hozod magad, hogy te vagy az egyetlen, aki képes megteremteni egy bizonyos hatást, azt a csodálatos szállítást, azt az átlagon felüli terméket, és ezen a napon az lesz a helyzet, hogy a végén szinte nagyobb csalódást okozol magadnak, mint amit személy szerint el tudnál viselni.

Nem vagy hozzászokva a kudarcokhoz, különösen, ha kreativitásról van szó, és ez a legmélyéig fog fájni; lehangoltnak fogod érezni magad a képtelenséged miatt, és ez nagyrészt azért van, mert olyan mércét állítasz magad elé, amelyet szinte lehetetlen betartani. Nem adsz magadnak pihenőt, és ezért szenvedsz az önkritikádtól.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

Nagyon kevés engedményt adsz magadnak, ha a termelékenységről van szó, mivel te a „munka elvégzésének” szilárd híve vagy. Soha nem voltál lusta, és soha nem hátráltál meg a nehézségekkel szemben; szereted a jó kihívásokat, és a fő ok, amiért a lehető legtöbbet elfogadod, az az, hogy mindig megpróbálod túlszárnyalni a „személyes legjobbadat”.

A mai, május 8-i nap egy olyan helyzetet hoz számodra, amelyről azt hiszed, hogy könnyedén megbirkózol vele, és a Bak Hold tranzitja alatt azt fogod tapasztalni, hogy amit magad előtt látsz, az sokkal több, mint amennyit kezelni tudsz… és az, hogy képtelen vagy megbirkózni vele, sérti a büszkeségedet.

Nem szereted előre tudni, hogy valamivel nem tudsz megbirkózni, de azt is tudod, hogy ebben az esetben, ha megpróbálod, még nagyobb csalódás lesz a vége.

X