Ezeknek a csillagjegyeknek kirobbanóan jó napjuk lesz március 28-án

Rák

Érzékeny és érzelmes víz jegyűként szükséged van arra, hogy kapcsolatba lépj az intuitív részeddel. A sok érzés mellett azonban kulcsfontosságú, hogy kiválaszd, miket cselekszel. Ebben segít ma a Nap a Kosban, mivel segít összehozni az isteni intuíciódat a karriereddel és a szakmai életeddel kapcsolatos ügyekkel.

Ennek oka, hogy az első negyedévben a Rákban járó Hold az első házadat képviseli, amely az érzéseidet, szükségleteidet és meggyőződéseidet irányítja, míg a Kos energiája a tizedik házadat uralja, amely a munkáról és a karrierről szól.

Mindez együtt egy folyamatosan a téma része, amely arra irányul, hogy önmagadat helyezd előtérbe, mint prioritást a saját életedben. Az egyensúlyt többféleképpen is elérheted anélkül, hogy úgy éreznéd, fel kell áldoznod magadat a folyamat során. Ma, ha tiszteled az intuíciódat, pontosan tudni fogod, hogy szakmailag melyik utat kell választanod, ami nagyobb célhoz és általános kiteljesedéshez vezet az életedben.

Kos

Most, hogy eljött a csillagjegyed szezonja, itt az ideje, hogy valóban meggyőződj arról, hogy tiszteled az igazságodat és az erődet. Bármennyire is kiadtad magadból az utóbbi időben, eldöntheted, hogy mi és ki igazodik leginkább az életedhez. A mai nap a Kos és a Rák energiáját vonzza össze, ami egyesíti az otthonoddal és a családoddal kapcsolatos intuícióidat. A Kos energia az első házadat uralja, ami arról szól, hogy mit akarsz, mire van szükséged, és miben hiszel az életeddel kapcsolatban.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mivel a Nap jelenleg itt tartózkodik a Merkúrral és a Jupiterrel együtt, ez a nagyobb bőség és az igazságod kinyilvánításának ideje, mivel megérted, hogy ahhoz, hogy mindent megkapj, először mindent kockáztatnod kell.

A Rák uralkodik a negyedik házadban, amely az otthon, a család és a gyógyítás. Ahogy ez az első negyedhold bekövetkezik, lehet, hogy le kell győznöd egy akadályt vagy gátat, hogy megéld az igazságodat, ami akár a hátsó udvarodban is megtörténhet. Ne hagyd, hogy az elért fejlődésedet bárki is figyelmen kívül hagyja; életed ezen fejezetének csak rólad kellene szólnia, de intuitív módon ezt már tudod.

Halak

A Kosban álló fényesség uralkodik a második házad felett, amely az értékek ágazata. Bár a pénzügyek jellemzően ehhez a területhez kapcsolódnak, ez a terület arra is alkalmas, hogy elgondolkodj és tudatában legyél annak, hogy mi és ki ad értéket az életednek. Az érték nem csak az öröm, hanem az, ami téged, önmagaddá tesz. Amit az életedbe hoz, az komplementer és értékes. Ez alatt az idő alatt, amikor a ragyogó Nap itt van, nagyobb cselekvési lépéseket fogsz tenni, hogy több ilyet teremts az életedben.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ma azonban, amikor az Első negyed Hold a Rákban kel fel, az ötödik házad is aktiválódik.

Ez az elkötelezettségről, a gyerekekről, az örömről, az önkifejezésről, a kreativitásról és a finom élvezetekről szól. A mai nap arra szolgál, hogy megtaláld az egyensúlyt aközött, ami értékes és ami csak szórakozás. Ideális esetben bármi és bárki, különösen egy elkötelezett kapcsolat, mindkettőt hozza magával. De ahogy az élet gyakran teszi, ez is akadályokat gördíthet az élet legjobb részeinek élvezete elé; a te feladatod ma az, hogy ne hagyd.

X