Bak

A hét elég jó lesz számodra, kedves Bak. Nyugodtnak és a legjobb formádban érzed majd magad. Nem fogod úgy érezni, hogy bármit is siettetned kellene, vagy túlságosan stresszelned kellene. Sokan hoztatok néhány megfontolt döntést a múltban, amelyek segítenek abban, hogy ezúttal egyenletes tempóban haladjatok. A Plútó-Merkúr trinus és a Neptunusz most olyan vezetőként pozicionál, akinek szavai képesek megingatni az emberek szívét, és rávenni őket, hogy csatlakozzanak egy ügyhöz. Nem kell, hogy ez egy társadalmi ügy legyen. Az élet bármely területén lehet. Ha nem beszélsz túl sokat, minden szükséges szövetségest összeszedhetsz.

Egy vezető nem mindig magyarázza el minden követőjének az összes apró részletet. A legtöbbjüknek nincsenek olyan képességei, mint neked. És nem is értenének meg minden apró részletet. Ők látják az átfogó jövőképet, és támogatni fognak téged, ahogy haladsz előre. Csak légy tisztában a kiadásaiddal és a befektetéseiddel ezen a héten. Az élet nem egy végtelen pénzzavar. Az univerzum segít azoknak, akik segítenek önmagukon.

Kos

A hét eleje elég jó lesz számodra, mivel a Hold a Kosban halad át. Még akkor is, amikor a Hold a Chironnal, a sebek aszteroidájával kerül kapcsolatba, a Marssal és a Vénusszal alkotott trigon aspektusai a „megtehetjük” hozzáállást fogják beléd oltani. Nem akarsz majd búslakodni, hanem cselekedni fogsz, hogy sok hibát helyrehozz. Néhányan a szerelmi életetekben is megtapasztalhatják ezt, különösen, ha úgy érzitek, hogy még mindig egy exeteken csüggötök, vagy lezárásra van szükségetek valami múltban történt dolog miatt.

A Chiron és a Nap fényszöge szintén sorsszerűvé teszi ezt a hetet. Nagyon tisztán fogod érezni, hogy hová akarsz menni, és mit akarsz elérni. Azt is tudni fogod, hogy milyen áldozatokat kell hoznod ezen az úton. Összességében nagyon feltöltődöttnek és készségesnek fogod érezni magad ezen a héten. Csak ne feledd: az, hogy időnként kételkedsz magadban, normális dolog. Ez az alázat jele, és tudatosítja benned a lehetséges hibákat. Ha valaki megpróbálja betölteni a kételyeket a fejedben anélkül, hogy konstruktív tanácsokat adna az akadályok leküzdésére, az illető nem a barátod.

Oroszlán

Ez a hét a szerelemről fog szólni számodra, kedves Oroszlán. Nemcsak a romantikus, hanem a plátói szerelemről is. Néhányan közületek újra kapcsolatba kerülhettek a családotokkal vagy a tanáraitokkal a múltból. Mások valami újdonságra számíthatnak. Mivel a Mars az Oroszlánban és a Vénusz napról napra közelebb kerül hozzá, ha úgy érzed, hogy a bájod most a legjobb formában van, akkor ez az oka. Mondd ki a véleményed, és légy nagylelkű, ahol csak tudsz. Sokan állnak a sarkadban, akár tudtodra adták, akár nem.

Néhányan nagyon beszédesnek is fogjátok érezni magatokat ezen a héten, főleg akkor, amikor az átvonuló Hold az Ikrek jegyében halad át, és a Nappal az Ikrek jegyében alkot konjuktust. Sok személyes vagy munkával kapcsolatos projektet könnyedén és különböző emberek közreműködésével fogtok elvégezni. A legtöbbetek nem fog semmi drámai dolgot tapasztalni a munkahelyi életében. A magánéletében némi drámát kell majd elhárítani, különösen, ha ismersz valakit, aki neheztel rád.

A hét vége azonban furcsa lesz számodra. A Hold a Rákban gyakran olyan érzelmi kérdéseket szül benned, amelyeket ha tudsz, akkor sem tudsz semmi konkrétumhoz kötni. A hétvégén, különösen vasárnap próbálj meg visszafogottan viselkedni, nehogy olyat tegyél, amit később megbánsz.

X