Halak

Használd a mai napot a ragyogásra, kedves Halak. A Neptunusz és a Vénusz egyaránt a te csillagjegyedben áll, ami azt jelenti, hogy életednek az a része, amely önmagadat, a szükségleteidet és az igényeidet irányítja, aktivizálódik.

Ez azt jelenti, hogy képes leszel mélyebben elfogadni a hitelességedet.

Ritkán teszel úgy, hogy bármi is körülötted forogjon, ezért ne aggódj emiatt, ehelyett a mai energia inkább arról szól, hogy képes legyél szeretni minden olyan módon, ami a legtermészetesebb számodra. Lehetővé teszi számodra, hogy gyakorold az adakozó és szerető természetedet valakivel, aki értékel és soha nem használ ki téged.

A Hold ma a Nyilas jegyében áll, ami a hírneveddel kapcsolatos ügyeket szabályozza, és azt, hogy mások hogyan látnak téged, míg a Nap és a Szaturnusz a Vízöntő jegyének végét aktiválja, ami azt jelenti, hogy a közelmúltban megismert igazsággal erőteljesebben kell érezned magad. A mai nap változást jelent számodra, hogy felejts el mindent, ami nem része az autentikus igazságodnak, szeresd, ahogyan az természetes számodra, és élvezz minden jót, ami az utadba kerül.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X