Halak

A Halak újholdja mélyreható pillanatot jelent majd az életedben. Miközben a Hold ma áthalad a Vízöntőn, mielőtt végre megmártózik a Halak békés vizében, ez egy lehetőség számodra, hogy elgondolkodj azokon a vágyaidon és érzéseiden, amelyeket gyakran nem ismersz el.

Ilyenek lehetnek azok az érzések, amelyeket azzal kapcsolatban érzel, hogy mi az, ami lehetséges vagy megérdemelt.

Bármennyire is vagy az a reményteljes romantikus, hajlamos vagy a legjobbat gondolni, mert félsz attól, hogy csalódást okozol. A Kos energiájának növekedésével az univerzum emlékeztet téged arra, hogy nem kaphatod meg, amit szeretnél, ha előbb nem vizualizálod, hogy ez lehetséges.

Nyilas

Ez egy rendkívül érdekes néhány hét – vagy akár év – kezdete a számodra. A Halak-Kos energiavihar, amely most érkezik, a horoszkópod és az életed legmélyebb részeit érinti. A Halak energiája az otthonodat és a családodat uralja, míg a Kos a házasságot, az elköteleződést, sőt a gyermekeket is. Együtt ez az új kezdet, sőt, befejezés az, ami felé már tavaly óta tartotok.

Természetesen az életed egy jelentős részében bekövetkező változások fájdalmasak és kihívást jelentenek, de ez nem jelenti azt, hogy nem járnak áldással is.

Ma elkezditek jobban látni annak a célját, amin keresztülmentetek, ami azt is lehetővé teszi számotokra, hogy olyan térben legyetek, ahol teljesebben fogadhatjátok az érkező áldásokat. Néhány héten belül a Szaturnusz a Halakba lép, és aktiválja ugyanezeket a témákat, és állandósítja mindazt, ami jelenleg az életetekben zajlik, ezért győződjetek meg róla, hogy ez az, amit valóban akartok.

Kos

Egy hihetetlenül dinamikus hét felé tartasz, amikor a jegyedben lévő Stellium végre tetőzik. A stellium az asztrológiában azt jelenti, hogy egy csillagjegyen belül öt vagy több bolygó található.

Jelenleg a Jupiter, a Vénusz, a Juno, a Vesta és a Chiron mind a te csillagjegyedben tartózkodik, és ezen a héten a Hold is csatlakozik, ami egy erőteljes energiahullámot hoz létre az életedben. Az, hogy ennyi bolygó van a csillagjegyedben, olyan időszakot jelent, amikor mélyebben el kell kezdened gondolkodni az igazságodon, és azon, hogy mit akarsz és mire van szükséged az élettől és a körülötted élőkkel szemben.

Nincs értelme olyan életet teremteni, amely nem felel meg az elképzeléseidnek.

Ez a szabadság személyes kinyilvánításaként is felfogható, mivel ezzel a különleges bolygóenergiával nem akarsz többé kompromisszumot kötni vagy elkerülni az igazságot. Ez egy lehetőség számodra, hogy elkezdj őszinte lenni önmagaddal azzal kapcsolatban, hogy kit és mit szeretsz, hogy aztán bátran követni tudd.

X