Kos

Kedves Kos, gyönyörű napnak nézel elébe ma. Ne lepődj meg tehát, ha vigyorogsz, mint egy gyerek, vagy eláraszt a nosztalgia. Ez lehet a Netflixen futó One Piece, egy régi Celine Dion-dal, ami hirtelen megszólal a rádióban, vagy valami más miatt. Légy nyitott erre az energiára; a mai napot hosszú idő óta a legjobb napoddá teszi.

A Merkúr a Szűzben ma határozottan a sarkadban van, és a Hold is a Halakban, ami furcsa érzés lehet. Maradj nyitott. Az emberek, akikkel ma találkozol, és a tapasztalataid segíteni fognak abban, hogy más szemszögből gondolkodj, ami a hasznodra válik. Még az is lehet, hogy beindítja a kreativitásodat, és a legkülönlegesebb ötleteidet hozza elő.

Ha úgy érzed, hogy hívást érzel, ma este (vagy később este) szánj öt percet arra, hogy csendben ülj, és csak lélegezz. Ne gondolj semmire. Ha az elmédben káosz van, ne ostorozd magad, amiért csak gondolkodsz, gondolkodsz és gondolkodsz. Pihenj nyugodtan, és hamarosan a csend is beléd költözik.

Ezt már olvastad?
Hogyan segít a Vénusz, a Neptunusz és a Hold 4 csillagjegy kapcsolatainak javításában ezen a héten

Orszlán

Szerelem és romantika van ma a levegőben, kedves Oroszlán. Készen állsz az utadba kerülő bőségre? Lehet, hogy meglepődnek azok, akik még mindig egyedülállóak. Ha párkapcsolatban élsz, valószínűleg már tudod, mit tartogat számodra ez a nap. Ha nem, akkor valami köze van a játékokhoz vagy a borhoz vagy mindkettőhöz!

A Mars fényszöge a Vénusszal és a Juno az Oroszlánban a fő asztrológiai hatásai a mai napodnak. Arra hívnak, hogy a szerelemmel és az intimitással kapcsolatos meggyőződéseidre összpontosíts. Nem számít, hogy mit gondolnak a legjobb barátaid, mit gondol az anyád, vagy mit gondol egy idegen az interneten (akit esetleg csodálsz). Ilyen személyes ügyekben nem az ő meggyőződésük számít, hanem a te kényelmed.

A mai nap arra is jó, hogy érvényre juttasd a határaidat, és gyakorold, hogy nemet mondj, ha kényelmetlenül érzed magad. Udvarias mindig lehetsz. Ha ez nem működik, tereld el az illető figyelmét, és menekülj el!

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek nagyszerű híreket kapnak 2023. december 5-én

Bak

Egy új ciklus kezdődik az életedben, kedves Bak. Érzed, hogy közeledik? Néhányan már felkészültek erre a változásra. Ti voltatok azok, akik elindították. Másoknak nyitottnak kell maradniuk, és hagyniuk kell, hogy az univerzum megtegye a magáét. Ne feledd, nem véletlenül vagy a legjobb horoszkópok listáján.

A Nap és a Mars a Mérlegben a mai napon a jótevőid. Ez furcsa érzés lehet, különösen azért, mert a Mérleg és a Bak négyszöget alkotnak egymás között, de mindkettő kardinális jegy. Tehát amíg tiszteletben tartod a másfajta vezetési stílus bölcsességét, sokat profitálhatsz a rád váró tapasztalatokból. Lehet, hogy nem lesz forradalmi, de újabb eszközökkel bővíti az eszköztáradat.

Ha úgy érzed, hogy hivatást érzel, végezz valamikor ma egy hálaadás rituálét, hogy köszönd meg a kozmosznak a jó energiákat, amelyekkel az utóbbi időben megáldott téged. Az elmúlt hetekben napról napra a kedvenc gyermeke voltál. Gyújtsatok meg egy zöld gyertyát hálával a szívetekben, hogy ezt elismerjétek.

X