Halak

A Nap és a Neptunusz erőteljes energiamezőt teremt, és a Szaturnusz miatt csak a kezdetét látod annak, amit a következő néhány évben segíteni fog neked elérni. A Szaturnusz a Halakban arról szól, hogy segít neked abban, hogy álmaid megteremtésén és megvalósításán dolgozz. Nincs több álmodozás vagy vágyálom; ehelyett arról van szó, hogy mindezt valóra váltsd.

Ahogy ez az energia összeütközik az Ikrekben járó Marssal, olyan súrlódási pontot hoz létre, amely éppen elég elektromosságot teremt ahhoz, hogy segítsen neked erőt venni a jelenlegi korlátokon.

Ez inkább belső lehet, mivel az Ikrek uralkodik a gyógyulásod, az otthonod és a családod felett. A legnagyobb akadálya annak, hogy magadhoz öleld és élvezd azt, amiért dolgozol, az a félelmed, hogy elveszik, vagy hogy valahogy távozik tőled. A szívfájdalmat a lelked mélyén hordozod, hiszen bár mindent olyan mélyen átérzel, ami azzá tesz, aki vagy, ezúttal ez megakadályoz abban, hogy meglásd, mennyi remény és szeretet van körülötted.

Ikrek

Azt az életet kell választanod, amely vadul él a lelkedben. Nem számít, hogy azt teszed-e, amit mások akarnak, vagy hogy mennyi időbe telik, amíg megvalósítod, amire teljes mértékben vágysz. Az viszont számít, hogy mennyire vagy békében a döntéseiddel. A Mars 2022 augusztusa óta áll a jegyedben, ami arról szól, hogy elgondolkodj azon, hogyan cselekszel a vágyaiddal, szükségleteiddel és meggyőződéseiddel kapcsolatban.

Remélhetőleg eközben úgy alakítottad át a folyamatodat, hogy a legfőbb jót szolgáld, ne pedig ellene dolgozz.

A mai elmozdulás isteni tesztet hoz létre az univerzum részéről, hogy lássa, megtanultátok-e, amit ez idő alatt kellett volna, és másképp döntöttetek-e, mint ahogyan tavaly év végén tettétek vagy tettétek volna. Ennek a leckének egy része a most a Halakban járó Szaturnusznak köszönhető, amely gondoskodik arról, hogy a szenvedélyedet és az autentikus utadat válaszd minden mással szemben, de úgy, hogy a folyamatot tiszteld, ahelyett, hogy az eredmények felé rohansz. Ma támaszkodjatok a belső igazságotokra, és ne feledjétek, hogy mindig is ebben rejlik a legnagyobb erőtök.

Szűz

Ez az erőteljes Halak hullám ma átmossa a romantikus szektorodat, segít meglátni az igazságot a kapcsolatoddal kapcsolatban, és még néhány egyéb enyhítő tényezőt is. Sokszor, amikor a Nap és a Neptunusz találkozik, és segít megtalálni a nagyobb reményt, az emberek igazi arcát is segít felfedni. Ez nem feltétlenül a romantikus partnered lehet, de lehet valaki, aki nem volt átlátható a valódi érzéseivel vagy szándékaival veled szemben.

Miközben ez némi munkát adhat neked, ez a tranzit az intuíciódat is eléggé megerősíti ahhoz, hogy bátrabban bízz benne.

A Halak és az Ikrek energiájának mai összekapcsolódása egy cselekvési vagy válságpontot hoz létre a romantikus és a szakmai életed között, ami segít abban, hogy bízz az intuíciódban, hogy tudd, mi az, aminek az eléréséért érdemes munkát fektetni, és mi az, amiért nem. Akár a szerelemről, akár a karrierről van szó, soha nem arról kell szólnia, hogy az egyiket vagy a másikat választod, hanem arról, hogy megtaláld az egyensúlyt, hogy mindkettő virágozhasson.

X