Ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerű napja lesz szeptember 12-én

Skorpió

A mai nap nem csak egy jó nap a számodra, hanem valószínűleg úgy érzed majd, hogy az igazi éned ismét felbukkan. Nemcsak azért, mert ez a születésnapod hónapja, hanem mert valami sötét és csábító dolog történik, amikor a Mars a jegyedbe lép.

Szinte olyan, mintha ürügyet adna arra, hogy levedd az álarcot, és az legyél, aki valójában vagy. Még ha ebben a hónapban hajlamos is vagy csendesebb lenni, általában erősebb a jelenléted, mind önmagaddal, mind másokkal szemben. Kevesebbet tűrsz, és többet beszélsz.

Ráhangolódtál a saját sötétségedre, és bár talán nem mindegy, hogy mókás-e játszani vele, azért van egy nagy része, ami igen. Győződj meg róla, hogy ma időt szakítasz arra, hogy szeresd azokat a részeket magadban, amelyek miatt mások rosszul érezték magukat.

Szánj időt arra, hogy ráhangolódj a sötétebb énedre, és érezd át magad minden tétovaságon vagy szégyenérzeten, ami esetleg ott van, hogy megengedhesd magadnak, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a tranzitból magad számára.

Ez egy olyan évszak is, amikor a szokásosnál is szerelmesebbnek fogod érezni magad, méghozzá váratlan módon, ezért győződj meg róla, hogy akár egy régi, akár egy új szeretővel, időt szánsz arra, hogy felfedezd ezt az oldaladat, mert egyikőtök sem fog csalódni, hogy megteszed.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Itt az alkalom, hogy magad mögött hagyd a jó kislány vagy jófiú mentalitást, és rájöjj, hogy önmagadnak lenni sokkal szórakoztatóbb. A legtöbb Szűz számára van egy olyan életszakasz, amelyen át kell mennie, amikor kétségbeesetten próbál minden szabályt betartani, próbálja megtenni azokat a dolgokat, amikre hivatott, próbál másokat boldoggá tenni.

Alapvetően megpróbálsz másoktól olyan megerősítést kapni, amit még nem tanultál meg magadnak adni. De akárcsak a tündér történetében, végül rájössz, hogy sokkal jobb igazinak lenni, mint tökéletesnek, és így abbahagyod a kemény próbálkozást.

Néha ez másokat feldühít vagy összezavar, de ez csak azt teszi lehetővé, hogy végre örömöt találj, ami elvezet ahhoz, hogy rájöjj, ki vagy valójában. A mai nap a szórakozásé, a játéké, és annak elfogadásáé, hogy milyen messzire jutottál.

Igen, a mai nap energiájának lehet egy fizikailag érzéki oldala is a számodra, elvégre a Szűz istennői energia, csak győződj meg róla, hogy ekként közelíted meg. Mert nagy része annak, hogy megtanuljuk, kik is vagyunk valójában, annak is, hogy pontosan tudjuk, mit is érünk.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy átalakuláson megy keresztül 2023 októberében

Kos

Bár közvetlen tranzitok nem érik a jegyedet, az uralkodó bolygód, a Hold-Uránusz négyzete az érzelmi éned mélységeire és a fizikai testeddel való kapcsolatukra fogsz összpontosítani. Bár ez erősebb hatást gyakorol majd a kapcsolataidra, ez veled kezdődik.

Bármennyire is nem habozol cselekedni, van egy olyan részed, amely nem feltétlenül akarja magáévá tenni az összes érzést, amit bizonyos igazságokkal kapcsolatban érzel. Különösen akkor, ha ezek az igazságok azt jelentik, hogy drasztikus lépéseket kell tennetek.

A mai nap azonban annak a kezdete, hogy többé nem menekülhettek az érzéseitek elől. Ez azt jelenti, hogy mélyen bele kell menned nemcsak abba, amit érzel, hanem abba is, amitől félsz magaddal és a saját életeddel kapcsolatban.

Végül ez át fog ömleni a párkapcsolatodba, ami végül a hasznodra válik, mert van valami, amiről nem voltál teljesen őszinte mostanában a partnereddel. Konkrétan önmagad vagy az életed egy olyan aspektusával kapcsolatban, amelyet még nem integráltál vagy nem voltál átlátható.

A mai bolygóállás mindezt előhozza, ezért jobb, ha időben megteszed, mintha erőltetnéd. Arra is ügyelj, hogy bőven legyen lehetőséged a fizikai aktivitásra és a felszabadulásra, mivel ez még több frusztrációhoz vezethet ebben az időszakban, ha nincs kiút.

X