Oroszlán

A mai nap pihentető lesz számodra, kedves Oroszlán. De ha rendkívül zsúfolt a napirended, akkor arra kérnek, hogy a nap folyamán szánj időt a nyugalom pillanataira. Ez lehet olyan egyszerű dolog is, minthogy néhány óránként beállítasz egy ébresztőt, hogy emlékeztesd magad arra, hogy néhány percig csak tudatosan lélegezz, és földeld le magad. A Hold és a Mars is az Oroszlánban áll ma, így ez megakadályozza, hogy a nap végére túlterheltnek vagy kiégettnek érezd magad.

Emellett ne keveredj ma felesleges vitákba. A Hold a Pallasszal együtt a Merkúr, a Jupiter és az Északi csomópont négyszögében áll. A végén csak az idődet vesztegeted azzal, hogy megpróbálod meggyőzni a „meggyőzhetetleneket” arról, hogy tudod, mit csinálsz. A tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak. És ha kíváncsiskodnak, a véleményük úgysem számít.

Van, akinek jót tesz, ha a nap végén nyugtató szépségmaszkot ken az arcára, és megfiatalítja a bőrét. Különösen akkor, ha nagyon szennyezett területen élsz, vagy a munkád jellege miatt sokat tartózkodsz a szabadban.

Rák

Kedves Rák, ez az üzenet ma nagyon is aktuális számodra. Nagy hasznodra válik, ha hála-gyakorlatot végzel, vagy ha tudatosabban figyelsz a nap folyamán használt szavaidra. Néhányatok számára a mai nap alkalmas arra, hogy tisztelegjetek a halottak előtt. Elégethettek egy-egy füstölőpálcikát, és felajánlhattok néhány imát vagy szeretetszót.

Ne szigeteljétek el magatokat ma. A Rák jegyű Vénusz jelenleg pozitív kapcsolatban áll az Uránusszal, a Vestával és a Neptunusszal. Így ebben az időszakban hajlamosabb vagy arra, hogy úgy érezd, a legtöbb ember nem ért meg téged olyan mélyen, ahogyan te szeretnéd. Csak tudd, hogy sokkal több ember áll melletted, mint ellened. És ez számít valamit.

Bízz ma a megérzéseidben. (És mindig.) Ha szükséged van egy kis szünetre, tarts szünetet. Ha szünetet kell tartanod a munkádban, hogy egyél egy falatot, tedd meg. Ezek az apró dolgok idővel összeadódnak, és a saját legjobb barátoddá tesznek.

Szűz

Kedves Szűz, a mai nap alkalmas arra, hogy arra koncentrálj, mi fontos neked, és mi nem. Különösen a karrieredben. Van egy elképzelésed az életedről. Megéled azt, vagy úton vagy felé? Ez a nap kérdése számodra. Néhányan már tudják a választ. Ti már némileg eltértetek. De remélitek, hogy hamarosan újrarendezitek magatokat. Amint a legalapvetőbb dolgokat rendbe teszitek az életetekben.

A Rák jegyű Vénusz és a Szűz jegyű Ceres ebben az időszakban a sarkadban áll. Légy könyörületesebb önmagaddal. A Szaturnusz a Halakban azonban azt érezheti, hogy figyelmen kívül hagynak vagy alulértékelnek. Becsüld meg magad, ha senki más nem fog. Most nincs itt az ideje a szelídségnek. Most van itt az ideje, hogy bátor legyél.

Néhányan közületek nagyon közel állnak az áttöréshez. Még ne adjátok fel! Megvan bennetek a képesség, hogy végigfussátok ezt a maratont.

X