Oroszlán

Kedves Oroszlán, a hét napjai nem számítanak. Az számít, ami a szívedben van. A mai nap alkalmas arra, hogy kifejezd magad valakinek, akit szeretsz, akár romantikusan, akár plátói módon. Ha viszálykodtál valakivel, aki fontos számodra, most itt az ideje, hogy megoldást keress, és megtaláld a középutat. Az érzelmi bolygók Oroszlánban való összpontosulása ma a javadra válik. A Vénusz, a Lilith, a Hold és a Juno mind itt vannak neked.

Ha tehát eddig nem engedted meg magadnak, hogy kreatívan oldd meg a problémáidat, most itt a legjobb alkalom erre. A mai nap arra is jó, hogy átgondold a pénzügyeidet és a kiadásaidat. Szeretnéd valahová befektetni a pénzedet, hogy előkészítsd a jövődet? Szeretnéd csökkenteni a pazarló kiadásokat?

Tudod, hogyan tudnád megsokszorozni azt, amid van egy mellékállás vagy vállalkozás révén? Szánj egy kis időt arra, hogy átgondold ezeket a dolgokat.

Szűz

A helyzet a következő, kedves Szűz. Lehet, hogy nem sok mindenre fogsz emlékezni abból, ami ma történik, de a legjobb csillagjegyek listáján azért szerepelsz, mert bármi is lesz, az a kedvedre való. Néhányan lazán töltitek a napot, elvégzitek a házimunkát és a kötelességeiteket, mielőtt élveznétek az estét. Mások szellemi tevékenységekkel foglalják majd le magukat. Néhányan talán le is zárnak egy fejezetet az életetükben, és elkezdenek egy másikat.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

A Rák és a Bak közötti energiatengely ma az javadra dolgozik, mivel minden fókuszt levesz rólad. Ez úgy jelentkezhet az életedben, hogy a munkahelyeden egy könnyű napod lesz, kellemetlenségek nélkül, vagy a szerelmi életedben egy olyan napként, amikor úgy tűnik, hogy minden probléma másoké, és nem a tiéd. Ki kell várnod és meglátod.

Egy elszakadási szertartás jelzi a mai napot, ha úgy érzed, hogy erre hivatott vagy. Ugyanehhez két fehér gyertyára lesz szükséged, de használhatsz feketét is, ha intenzív gyűlöletet érzel a személy iránt, akivel el akarod vágni a kapcsolatot, mivel az jobban illeszkedik majd az érzéseid intenzitásához. Ezután kösd össze a két gyertyát egyetlen hosszúságú zsineggel (csak győződj meg róla, hogy a gyertyákat külön-külön meg tudod rögzíteni egy asztalon vagy gyertyatartón). Ezután gyújtsd meg a gyertyákat, az egyik gyertyát a te energiádnak, a másikat pedig az ő energiájuknak rendelve, majd vágd el a zsineget a kettő között, miután megbékéltél és elmondtad, amit el akartál mondani.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Bak

Kedves Bak, a mai nap energiája viszonylag laza és nyugodt lesz a számodra. Lehet, hogy holnapra már a felére sem fogsz emlékezni annak, amit ma csináltál. Hálás leszel ezért a nyugalomért. Néhányatoknak jót fog tenni, ha ma kapcsolatot teremtetek a szeretteitekkel, és minőségi időt töltötök velük. A Nap a Szűzben áll a sarkadban, így a lassú és egyenletes lépések előnyösebbek lesznek számodra, mint a gyors tempójú akciók.

Ez abban is segít, hogy tisztában legyetek azzal, ki a barátotok és ki az ellenségetek. Ez utóbbiról nem szabad megfeledkezned, mivel a Bakban tartózkodó Plútó retrográd a te házadban van. A füstkvarccal vagy tiszta kvarccal való munka szintén javallott ma számodra, különösen, ha olyan dilemma foglalkoztat, amelynek a végére akarsz járni.

Néhányatoknak jót fog tenni, ha a szokásosnál könnyebb étkezést fogyasztotok, hogy ne legyen túlságosan bágyadt az elmétek.

X