Bak

Kedves Bak, a mai nap rendkívül produktív lesz számodra. Azok, akik egy csapat tagjai, és különböző függőségi viszonyban vannak, ma könnyebben kommunikálnak és együttműködnek. Csak arra ügyelj, hogy ne próbáld magad főfőnöknek beállítani. A mai energia akkor segít, ha egy méhecske gondolkodásmódjával dolgozol, aki együttműködik a többi méhecskével a kaptár feltöltése érdekében. A darázsmentalitás akár csak az egyik falkában is mindent tönkretesz mindenki számára.

A Bakban tartózkodó retrográd Plútó továbbra is a sarkadban van ebben az időszakban. Energiája finom, mások számára szinte láthatatlan, de erőteljes, és csendben segít neked megtalálni az utadat a világban. Néhányatoknak hasznára válik, ha ebben az időszakban valamilyen minőségben kiépítitek a befolyásotok platformját. Győződjetek meg róla, hogy ez a befolyás valami olyasmin alapul, ami értékes azok számára, akiket befolyásolni akartok, és nem légből kapott. A Plútó könyörtelen az ilyen helyzetekben, és kezdetben buzdítani fog, hogy aztán később buktasson meg.

Emellett, ha ma tudsz időt szakítani rá, sétálj egy parkban, és engedd, hogy az elméd kikapcsolódjon. Hasznodra válhat utána egy manifesztációs rituálé, vagy egy rituális fürdőbe merülve megtisztíthatod az aurádat. Minél inkább megengeded magadnak, hogy ilyenkor ráhangolódj az érzelmeidre, annál jobb lesz az eredmény számodra.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Oroszlán

Kedves Oroszlán, a mai nap energiája nagyon introvertált a számodra. Ne próbálj meg ellenkezni ezzel, nyomulj előre energiával és büszkeséggel. Azon fogod magad találni, hogy megrekedsz egy metaforikus futóhomokban, és minden erőfeszítésed kárba vész. Ehelyett ma nyugodtan és lassan haladj. Ha valaki feleslegesen próbál bökdösni téged, vedd fel a fejhallgatót, és tereld el a figyelmedet.

A Hold és a Vénusz négyzete furcsa hatással lesz rád. Bizonyos emberek jelenlétében émelyegni fogsz és kényelmetlenül érzed majd magad. Figyelj oda, amikor ez történik. Az élmény nem lesz könnyű, de nem véletlenül vagy a legjobb horoszkóp listáján.

Néhányatoknak az is hasznára válik, ha olyan kristályokkal dolgoztok, amelyek a Nap erejével igazodnak. A napkő, a narancssárga kalcit, a karneol, a mézes kalcit és a citrin jó választás erre. Nap alakú, kézzel készített kristály ékszereket is viselhetsz, hogy bárhová magaddal vihesd ezt az energiát. Vagy elhelyezhetsz egy napkristályt a párnád közelében, mielőtt elalszol, hogy egész éjszaka élvezhesd az előnyeit.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Skorpió

Nem kell, hogy a dolgok mindig megálljanak, kedves Skorpió. Néha a súrlódások energiája hozhatja elő a legnagyobb kreatív ötleteket és megoldásokat. Ha tehát valakivel viszálykodsz egy véleménykülönbség miatt, fordulj befelé, és kérdezd meg magadtól, hogy nem tudod-e valahogy a saját előnyödre fordítani a dolgot. Miért próbálnál meg ledönteni egy falat, ha áramolhatsz, mint a víz, és a legkisebb ellenállás útját járhatod?

A Skorpióban járó Hold ma azért van itt, hogy a te parancsaidat teljesítse.

Figyelj tehát az intuíciódra! A meghökkentő üzenetektől kezdve a zsigereidet felpezsdítő felismerésekig rengeteg érdekes élmény vár rád. Elég bátor vagy ahhoz, hogy foglalkozz az élet rejtélyes oldalával? Néhányatoknak jót fog tenni, ha ma introvertált üzemmódba kapcsol, különösen, ha már egy ideje zaklatottak vagytok. Engedd, hogy a béke megmutassa neked, mire vágysz igazán, és mit kell elkerülnöd a jövőben. Aztán cselekedj e számvetések szerint, amikor az új nap elérkezik.

X