Szűz

Először is, ez nem lesz egy rossz nap. Ez nem az a nap, ami kiemelkedik a győzelmedből, kedves Szűz, de már jártál ezen az úton korábban is. A mai napot azért érzed kicsit durvának, mert valószínűleg nagyszerűségre számítottál, holott csak a középszerűség volt az egyetlen, amit felkínáltak neked. Nem baj. Elbírsz a középszerűséggel, nem azért, mert csak ennyit érsz, hanem mert nem tragikus.

A Hold-Mars négyzet hátterével talán még a véleményednek is hangot akarsz adni, és leszólni valakit, de az is lehet, hogy úgy érzed, nincs értelme. A mai nap sokkal inkább a mások viselkedése miatti fáradtságtól lesz hangos, mint a felháborodásodtól. Eleged van abból, hogy a dolgok úgy vannak, ahogy vannak, de ahhoz sincs kedved, hogy ma bárkinek a megmentője legyél, és ez így is van rendjén.

Mérleg

Az egyetlen dolog, ami ma igazán a bőröd alá megy, az az, hogy a dolgok nem haladnak elég gyorsan az ízlésének megfelelően, és valószínűleg mindenkit hibáztatni fogsz ezért a hibáért. Mégis, a Jupiter négyzete a Plútóhoz képest azt az érzést kelti benned, hogy jobbat érdemelsz, mint amit kapsz, bár a szíved mélyén tudod, hogy csak egy kisbaba vagy. Mindened megvan ebben az életben, amire vágysz és amire szükséged van, és május 17-én egyszerűen csak engedsz a rosszindulatú természetednek.

Még az is lehet, hogy összeveszel valakivel, de a végén te leszel az, aki bocsánatot kér, hiszen valójában nem akarsz rosszat, csak … feszült vagy, és ezt te is tudod. A mai nap unalmas számodra, és nem szereted, ha unatkozol, főleg azért, mert sosem unatkozol. Az izgalmat mások ellenkezésében keresed, tudva, hogy ez nem éppen … kielégítő. Előre, kedves Mérleg!

Skorpió

Május 17. olyan kihívás elé állít, amelyet már számtalanszor elfogadtál. Ma türelmesnek kell lenned. Aha. Ennyi az egész, és a Jupiter-Plútó és a Hold-Mars átvonulása alatt lehet, hogy a türelem lesz az utolsó dolog, ami a kezedben van.

A türelmed olyannyira próbára lesz téve, hogy ha tudod, mi a legjobb neked, akkor egyszerűen meghátrálsz és elsétálsz. Okos vagy, és nem akarsz egy olyan drámába keveredni, amely a végtelenségig eszkalálódhat, ezért a magad részéről azt fogod tenni, ami a helyes, vagyis sértetlen büszkeséggel elsétálsz.

Ez a nap reflektorfénybe helyez téged, és talán érdemes elkerülnöd, hogy ott legyél, mert semmi jó nem sülhet ki belőle, mivel a hatalmon lévők egy kicsit túlságosan is vizsgálják minden mozdulatodat. Ez azt jelenti, hogy valaki az életedben igazságtalanul ítélkezik feletted, és elítél az okok miatt, de téved, ezért ne keveredj bele. Sétálj el. Most.

X