Ezeknek a csillagjegyeknek pompás napjuk lesz július 18-án

Bak

Kedves Bak, voltál már olyan boldog, hogy ez váratlanul pánikrohamot váltott ki belőled? Néhányan ma ezt tapasztalhatják. Egy fényes, stabilabb jövő felé haladsz. Mindez a kemény munkádnak és az elkötelezettségednek köszönhető. Az Északi Csomópont a Kosban (amely négyszög-aspektust alkot a Bakkal) ma hirtelen emlékeztetni fog arra, honnan jöttél és milyen nehézségeket éltél át. A Kosban álló Chiron ezt még tovább fokozza. Jól fogsz járni, ha visszatekintesz a múltra, és levonod a szükséges tanulságokat. Ne hagyd, hogy az Oroszlánban járó Hold túl büszkévé tegyen, és a múltat következetlenségként söpörd le.

A Bikában járó Jupiter és a Mérlegben álló Ceres ma a sarkadban áll. Ez a legtöbb napon furcsa kombináció. Ma úgy fogod érezni, hogy a szétszórt emberek, akik nem értenek egyet egymással, miattad és az életben elfoglalt álláspontod miatt találnak közös nevezőre egymással. Ezt váratlan felelősségnek érezheted, de valójában nem is felelősség. Inkább arról van szó, hogy növeled a befolyásod körét. Csak arra ügyelj, hogy ne mások problémáit vedd a nyakadba!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bika

Kedves Bika, a mai nap furcsa lesz számodra. Magabiztosnak és türelmesnek fogod érezni magad a Bika jegyében álló Jupiter és az Uránusz keveredésével. Az, hogy az Északi Csomópont végre a Bikából a Kosba lépett, szorongást kelt benned, ami ronthatja a hangulatodat. Ez is el fog múlni. Néhány nap múlva ismét derűsnek és vidámnak fogod érezni magad. Azért vagy a legjobbak listáján ma, mert a tudatalatti szomorúság ellenére erősnek és magabiztosnak fogod érezni magad.

Az Uránusz fényszöge a Nappal ma a hajtóerő számodra. Nem leszel túlzottan óvatos. Nem is fogsz túl gyorsan haladni. Ez lehetővé teszi, hogy az élet minden területén, különösen a karrieredben, a megfelelő tempót diktáld. Néhányan kitalálhattok egy játéktervet egy olyan probléma megoldására, amellyel az utóbbi időben szembesültök. Tudni fogjátok, hogy a cselekvési terv ellenére is eltart néhány napig vagy hétig, amíg minden megoldódik.

A testedzés és a természetben való sétálás ma rendkívül előnyös lesz számodra. Ha van otthon illóolaj-diffúzorod, használd azt, hogy a későbbiekben békés hangulatot teremts ma este. Néhányatoknak emiatt prófétai álmai lehetnek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mérleg

Kedves Mérleg, ma vagy hihetetlenül produktív napod lesz, vagy az egész napodat arra pazarolod, hogy nem tudod, mit csinálj. Mindez azért van, mert az univerzum ma szabad utat és üres lapot ad neked. Szerencsére most olvasod ezt a horoszkópot, hogy felkészülj. Amíg tudod, hogy mik a legfontosabb prioritásaid az életben, addig a nap előrehaladtával kiválaszthatod, hogy mire fókuszálj.

A Déli Csomópont a Mérlegben áll, néhány dolog, amit most teszel, ellentétesnek tűnhet azzal, amit a világ most tesz. Még a szférádban is olyan körülményekkel találkozhatsz, amelyek arra kényszerítenek, hogy elengedd a rossz szokásaidat, és újakat építs be. Fogadd el a dolgot nyugodtan. Valami pozitív dologhoz vezet.

A mai nap jó lesz, ha párkapcsolatban élsz, vagy a szerelmet keresed. Csak arra ügyelj, hogy ne menj túl gyorsan vagy túl lassan. Ha valaki nem hajlandó tiszteletben tartani a határaidat a kis dolgokban, még kevésbé fogja ezt tenni a nagy dolgokban. Szóval vigyázz!

X