Ezeknek a csillagjegyeknek reményekkel teli vasárnapjuk lesz, március 26-án

Kos

Erőteljes időszakban vagy, amikor arra kapsz útmutatást, hogy bízzönmagadban. Mivel a Kos arról ismert, hogy impulzív vagy akár szenvedélyes, néha hagyod, hogy kétségek kússzanak be a képességeiddel kapcsolatban. Bármit legyőzhetsz, ha visszalépsz az igazságodba és bízol magadban. A közelmúltbeli Kos csillagjegy, az újhold portál és a 2006 óta először a te csillagjegyedben bekövetkező fogyatkozás miatt jelentős változások küszöbén állsz. De ahhoz, hogy megragadd a mostani lehetőségeket, neked is hinned kell benne.

El kell jutnod egy olyan térbe, ahol látod, hogy a múlt nem határozza meg a jövőt, és hogy a Nap a ragyogó csillagjegyedben állva vezet téged a cselekvésre.

A következő újholdadig, április végéig, amikor teljes napfogyatkozásra kerül sor, a legjobb helyzetben vagy ahhoz, hogy begyújtsd a változást az életedben. De mindez nem véletlenszerű eseményekről szól, hanem olyan hosszú távú változásokról, amelyek mélyen gyökereznek a növekedésedben és a leckéidben. Bízz abban, amin keresztülmentél, hogy nagyobb reményt találj a jövődre nézve.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ikrek

Ma a Hold egész nap a csillagjegyedben tartózkodik, ami kedvező, miután a Mars hét hónap óta először lép ki belőle. Adj időt magadnak, hogy feldolgozd a teret és a szabadságot, ami ma érkezik. Ez azt is jelenti, hogy időt kell adnod magadnak arra, hogy érzelmileg egyensúlyban érezd a történteket azzal az iránnyal, amerre reméled, hogy az életed haladni fog, beleértve az új kezdeteket, amelyekről álmodtál.

A Hold a csillagjegyedben, ahogy a Halak jegyében álló Szaturnusszal négyszögbe kerül, válságpontot hoz abban a célban, amelyért a szakmai életedben dolgoztál.

Itt az alkalom, hogy megtaláld a belső optimista énedet, és vállalj kockázatot valami felé, ami később megéri majd. Később a nap folyamán az Ikrek Hold harmonikus fényszögbe kerül a Kosban járó Nappal, ami szükségessé és lehetővé teszi, hogy találkozz a barátaiddal, vagy beszélgess az életedben bekövetkezett változásokról. A mai nap arra emlékeztet, hogy soha ne add fel, és mindig emlékezz arra, hogy az életedben élő emberek támogatnak téged.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Halak

A Szaturnusz nemrégiben lépett be a csillagjegyedbe a következő néhány évre azzal a szándékkal, hogy megvalósíthasd az álmaidat. Ez a nagyobb sikerek időszaka, de ez munkát is igényel részedről, hogy elérd mindazt, amire vágysz. Ma az Ikrek Hold érzéseket hoz felszínre, sőt, érzelmi lezárást is hozhat azokkal a témákkal kapcsolatban, amelyeket a Mars az Ikrek jegyében hozott fel neked.

Mivel a Mars a Rákba lépett, most a nagyobb örömre és a családépítésre összpontosítasz; bárhogyan is határozod meg ezt, jobban tisztában vagy azzal is, hogy mire van szükséged, mi és ki hozza a legtöbb értéket az életedbe.

A mai Ikrek Hold lehetőséget ad arra, hogy átérezd mindazokat a változásokat, amelyeken az elmúlt hónapokban keresztülmentél, és ezt ellensúlyozd a munkával, amelyre készülsz. Csak az számít, hogy olyan életet élj, amelyet valóban szeretsz.

X