Kos

Ne lepődj meg, ha az intim energiád ma a csúcson van, kedves Kos. Az átvonuló Hold a Kosban jár, és sok jó kapcsolatot alakít ki a párkapcsolati bolygókkal. A Hold négyzete mistt a Vénuszhoz képest egyesek közületek szégyenlősnek vagy korlátoltnak érezhetik magukat, ha ki akarják fejezni valakinek az igazi érzéseiket. Csak arra ügyeljetek, hogy ne keverjétek össze a vágyat a szerelemmel.

A Plútó és a Mars ebben az időszakban nem kedvez a tartós romantikus kapcsolatnak. De ha csak szórakozni szeretnél, a mai nap abszolút tökéletes számodra. Irány a szórakozóhely, és táncold ki magadból. Ki tudja? Lehet, hogy megakad a szemed valakin, aki szintén szórakozni akar.

Ne feledd azonban, hogy a Chiron most a Kosban áll. Tehát némi önértékelési probléma és az elégtelenség érzése normális. Ez az emberi lét része. Ha valaki megpróbál nevetségessé tenni vagy a gyengeségesre bökni, emlékeztesd magad, hogy csak azért teszi ezt, mert túl gyáva ahhoz, hogy saját magára mutogasson. Légy a saját szurkolód.

Rák

A mai nap nagyszerű nap a megnyilvánulási rituálékra a Rák számára. A Vénusz a szerelem bolygója, de jó szerencsét is ad. A Rák-Vénusz most tökéletesen alkalmas arra, hogy a lehető legjobban feldobja az életedet … ha tudod, hogyan használd ki ezt az energiát.

Koncentráld megnyilvánulásaidat és rituáléidat a Rák-típusú dolgokra – szerelem, család, kapcsolatépítés -, és máris jól fogsz járni. Akár naplóírást is végezhetsz tarotkártyákkal, hogy jobban megértsd magad, vagy tarotolvasást kérhetsz egy szakembertől, hogy felszínre hozd a rejtett tehetségeidet.

Csak óvakodj a féltékenységtől, akár magadban, akár másokban. Néhányan most hajlamosak vagytok rá, mivel a Hold a Vénusz négyzetében áll. Konfliktust okozhatsz a baráti társaságodban vagy egy kollégáddal, és ezt az energiát könnyen valaki más irányíthatja feléd. Ha teheted, vedd fel a kesztyűt.

Bak

Az az érdekes, kedves Bak, hogy a legtöbb ember nem fogja azt gondolni, hogy most jól megy neked. Különösen a bolygók koncentrációja mellett, úgymond az égbolt másik végén. Azonban tökéletes helyzetben vagy ahhoz, hogy kihasználd az utadba kerülő konfliktusok hiányát és azt a laza energiát, amit más csillagjegyek irányítanak feléd. Különösen a földi jegyek, akikkel mindig trigont alkotsz.

Tartsd meg az egyenletes tempót, és hosszabb ideig tiszta lesz a levegő. Egészen addig, amíg a Hold át nem lép a Rákba vagy a Bakba, és a tengelye ismét el nem hajlik. Most van itt a tökéletes alkalom arra is, hogy elkezdj a napi hála-gyakorlatot. Ez lehet olyan egyszerű is, minthogy felírsz három dolgot, amiért hálás vagy egy erre a célra szolgáló naplóba, vagy hogy magadba szívod a gyakori köszönömmondás szokását. Kiválaszthatod azt, ami neked kényelmes, vagy akár egy teljes körű hála rituálét is végezhetsz füstölőkkel és egyéb hozzávalókkal. Ami körbejár, az visszaér hozzád.

X